100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧAΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.


ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

altΣπουδές μηχανόλογων μηχανικών στη Βουλγαρία, σπουδές ηλεκτρολόγων μηχανικών στη Βουλγαρία με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους τις σπουδές στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.gr. Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Κοντά στον Ελληνα φοιτητή, 365 μέρες, στη πράξη και όχι στα λόγια.

Το κρατικό τεχνικό πανεπιστήμιο της Σόφιας προσφέρει πρόγραμμα αγγλόφωνων σπουδών πληροφορικής στη Βουλγαρία, (COMPUTER SCIENCE). Περισσότεροι από 700 φοιτητές από όλες της χώρες του κόσμου διδάσκονται σήμερα τη χρήση ίντερνετ 6ης γενιάς IPV6. Το τεχνικό πανεπστήμιο βρίσκεται στο κέντρο της Σόφιας και είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ. Τίτλος αγγλόφωνων σπουδών Ηλεκτρολόγος μηχανικός πληροφορικής, computer ENGINEER. Επίσης γαλλόφωνες σπουδές, γερμανόφωνες σπουδές  στη βουλγαρία υπάρχουν στα τμήματα Μηχανολόγων μηχανικών και Ηλεκρολόγων μηχανικών. 
 
 Σπουδές Πληροφορικής στη Βουλγαρία, στό Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας.Είναι το μεγαλύτερο τεχνικό πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία. Ιδρύθηκε στιςalt 15 Οκτωβρίου 1945 ως τμήμα της Ανώτατης Τεχνικής Σχολής (που αργότερα μετονομάζεται σε Πολυτεχνείο), είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός από το 1953, όταν το Πολυτεχνείο χωρίστηκε σε τέσσερα χωριστά ινστιτούτα. Είχε τη σημερινή του ονομασία  από τις 21 Ιουλίου 1995 και διαθέτει 14 κύριες σχολές με έδρα την Σόφια, Πλόβντιφ και Σλίβεν, καθώς περιλαμβάνει τμήματα   εκπαίδευσης και σε  γλώσσες όπως - γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά.
 
Στη Σόφια, η πανεπιστημιούπολη αποτελείται από ένα σύνολο 14 κτιρίων που χρησιμοποιούνται για τις μελέτες.

image002image004

Faculty of Electrical Engineering Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔEΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 3000 € / το χρόνο.

TMHMATA ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ MHXANΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

       Faculty of Mechanical Engineering

1. Μηχανήματα και συστήματα χειρισμού.
2. Αυτοματοποίηση Μηχανικών παραγωγής.
3. Μηχανικών μεταλλικών κατασκευών.
4. Βασικές αρχές και τεχνικές σχεδιασμού.
5. Μηχανικών σχεδίασης.
6. Μηχανικών  Logistics.
7. Τεχνική νομοθεσία και διαχείρηση ποιότητας.
8. Precision Engineering.
9. Τμήμα ρομποτικής τεχνολογίας.

Tο τμήμα αγγλόφωνων σπουδών Μηχανολόγων Μηχανικών στη Βουλγαρία, στη Σόφια, συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις χώρες της Ε.Ε. και της Ιαπωνίας με καθηγητές και φοιτητές να συμμετέχουν στα προγράμματα ΤΕΜPUS, SOCRATES, ERASMUS, Leonardo da vinci.

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 650- 750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το απολυτήριο λυκείου. Στα Αγγλόφωνα τμήματα γίνεται ένα τυπικό τεστ γλωσσομάθειας. 

Εμείς εγγυόμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057


ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 • Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 • Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο της Σόφιας.
 • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 • Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Πολυτεχνείου Σόφιας.
 • Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο Σόφιας.
 • Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 • Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 • Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Πολυτεχνείο Σόφιας.
 • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Σόφιας.
 • Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών του.
 • 100 % ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΜΕ ΤΟΥΣ LEADERS

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή Επιχειρηματικη παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.

Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 
Δυσκολίες μαθημάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών.  Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε. 

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π alt

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.


 ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ


H LEADERS EDUCATION ήταν παρόν στην ορκομωσία του καλύτερου Έλληνα Φοιτητή του Πολυτεχνείου της Σόφιας για το έτος 2015.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ: Η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου, να παραλαμβάνω το πτυχίο μου, από τον Rector της σχολής μου, Professor Michov. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια εγώ και οι γονείς μου,  τους LEADERS, για την πολύτιμη βοήθειά τους από την αρχή μέχρι την ορκομωσία μου.Ήσασταν ακούραστη συμαραστάτες όλα τα χρόνια των σπουδών μου,όποτε και αν σας χρειάστηκα.Η Υποτροφία μου στο Μεταπτυχιακό μου στο Πολυτεχνείο της Σόφιας, οφείλετε και στη δική σας βοήθεια. Ειλικρινά προτείνω σε όλους τους Έλληνες και Κύπριους γονείς, που τα παιδιά τους θέλουν να σπουδάσουν στη βουλγαρία να εμπιστευτούν τους LEADERS την εγγραφή τους στα Αγγλόφωνα  Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας,  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Τηλ 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057.


Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.


Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.


 Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.


Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. Το 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων, 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.


Αξιοθέατα

 • Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904-1912.
 • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
 • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
 • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
 • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
 • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
 • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β', απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.σπουδες μηχανολογων μηχανικων στη βουλγαρια. σπουδες ηλεκτρολογων μηχανικων στη βουλγαρια, πολυτεχνειο βουλγαριας. σπουδες στη βουλγαρια, σπουδεσ στη βουλγαρια, σπουδες πληροφορικης στη βουλγαρια, σπουδες πληροφορικησ στη σοφια.

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας