100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

(ΣΟΦΙΑ -ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ / ΠΛΟΒΝΤΙΒ)

paidagogike spoudes

Παιδαγωγικές σπουδές στη Φιλιππούπολη, με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι φοιτητές εμπιστεύτηκαν σε εμάς τις σπουδές τους στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Το πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης ονομάστηκε Paisiy Hilendarski προς τιμήν του μεγαλύτερου βούλγαρου ιστορικού. Σήμερα το πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης παρέχει σπουδές διεθνούς κύρους. Είναι αδελφοποιημένο με πολλά μεγάλα πανεπιστήμιά της Ευρώπης.

Η Φιλλιπούπολη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη βουλγαρία και το μεγαλύτερο διοικητικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο στη νότια βουλγαρία. Η μοναδική ατμοσφαιρα της παλαιάς πόλης από την εποχή της αναγέννησης γοητεύει τους επισκέπτες της πόλης. Είναι μια πανέμορφη, καταπράσινη πόλη με τεράστια πάρκα και αρχαιολογικούς χώρους που θυμίζουν την πλούσια ιστορία της. Η ζωή και διασκέδαση δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από μια μεγάλη Ευρωπαική πόλη.
Μετά την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ε.Ε. το 2007, εκατοντάδες Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο. Οι απόφοιτοι από το Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης διορίζονται δάσκαλοι/ες, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι/ες Προσχολικής Αγωγής, γυμναστές/τριες κ.τ.λ.

¨Δωσε πνοή στο ονειρό σου και σπούδασε στη βουλγαρία αυτό που αγαπάς¨. spoudesstivoulgaria.gr. Eμείς θα είμαστε δίπλα σου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: στη Βουλγαρική γλώσσα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: 3200 ευρώ  και 3200 Ευρώ/έτος το μεταπτυχιακό. 

 
ΤΜΗΜΑΤΑ  ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ
Η Παιδαγωγική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου στη Φιλιππούπολη είναι η μεγαλύτερη του Πανεπιστημίου.

ΤΜΗΜΑΤΑ:spoudes sti voulgaria filippoupoli

 • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης.
 • Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
 • Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής.
 • Παιδαγωγικό Προσχολικής Αγωγής.

 • ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
 • ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
 • ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
 • ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣΑΓΩΓΗΣ
 • ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 • ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.


 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Παιδαγωγικά και καλλιτεχνικής επικοινωνίας. Δίδακτρα 3200 ευρώ.

Διαχείριση της εκπαίδευσης στην προσχολική.

Προσχολική εκπαίδευση.

Δημοτικής εκπαίδευσης.

Προσχολική και πρωτοβάθμια σχολική παιδαγωγική.

Εκμάθηση γλωσσών στην πρωτοβάθμια.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Εργοθεραπεία για παιδιά και ενήλικες με διαταραχές. Δίδακτρα 3200 ευρώ.

Ειδική αγωγή. Special education.

Ειδική αγωγή στα αγγλικά. Special education.


ΣΠΟΥΔΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Λογοθεραπεία και αναπτυξιακές επικοινωνίας. Δίδακτρα 3000 ευρώ.

Λογοθεραπεία. Speech therapist.


ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Διαχείριση των κοινωνικών-εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Δίδακτρα 3000 ευρώ    

Συμβουλευτική και υποστήριξη φροντίδας για τις οικογένειες.

Κοινωνικής εργασίας και επιμελητών.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Μουσική εκπαίδευση. Δίδακτρα 3200 ευρώ.

Μουσική με computer.

Μουσική τεχνολογία πολυμέσων.

 

ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Παιδαγωγική και σημειολογία της τέχνης. Δίδακτρα 3000 ευρώ.

 

spoudes sti voulgaria filippoupoli 2

 Άποψη της Φιλιππούπολης

spoudes sti voulgaria filippoupoli 3

Άποψη του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης


ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ CONSULTANT EDUCATION SERVICES COMPANY BOULGARIA- GREECE, με έδρα στο κέντρο της πρωτεύουσας Σόφιας.

                             Στηρίζουμε τον Ελληνα φοιτητή στην πράξη και όχι στα λόγια.


¨ΔΩΣΕ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ¨www.spoudesstivoulgaria.gr  Εμείς θα είμαστε δίπλα σου.


ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 400- 600 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου.      

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και  00359 899097057


ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 1. Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο.
 3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
 7. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.
 8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 10. Εύρεση στέγης / κατοικίας.
 11. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
 12. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών του.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε ολες της μεγόλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποια δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ : Δυσκολίες μαθημάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε. 


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα και βουλγαρόφωνα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.


Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ

Η Φιλιππούπολη (βουλγαρικά: Пловдив Πλόβντιβ ) είναι πόλη της Βουλγαρίας και πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας (βουλγαρικά: Пловдивска Област). Έχει πληθυσμό 376.785 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή της 15ης Σεπτεμβρίου του 2004 και είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη της χώρας, μετά την πρωτεύουσα Σόφια.
Η πόλη είναι χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Μαρίτσα (π. Έβρος) και συνδέεται με αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας (127 χιλιομέτρων) με τη Σόφια. Ο πληθυσμός της είναι κατεξοχήν Βουλγαρικός αλλά ζουν και μειονοτικοί πληθυσμοί Τσιγγάνων,Ελλήνων, Τούρκων, Εβραίων και Αρμενίων.
Η Φιλιππούπολη έχει αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη καθώς και με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.


Ιστορία

Η Φιλιππούπολη διαθέτει ιστορία 6.000 ετών, αρχαιότερη από αυτήν της Αθήνας ή της Ρώμης, γεγονός που την καθιστά μια εκ των αρχαιοτέρων κατοικήσιμων Ευρωπαϊκών πόλεων. Γνωστή αρχικά ως Θρακική πόλη με το όνομα Ευμολπιάδα (λατινικά: Eumolpias) κατελήφθη το 342 π.Χ. από τον Φίλιππο Β' που την μετονόμασε σε Φιλιππόπολις. Επανέκτησε την ανεξαρτησία της ως Πουλπουδέβα (βουλγαρικά: Пулпудева) - που είναι μετάφραση του "Φιλιππόπολις" (θρακ. "δεβα" = πόλη), έως την ενσωμάτωσή της στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία οπότε και ονομάστηκε Τριμόντιον (λατινικά: Trimontium), που σημαίνει Πόλη των Τριών Λόφων, από τους τρεις λόφους πάνω στους οποίους ήταν αρχικά χτισμένη και κατέστη πρωτεύουσα της επαρχίας της Θράκης.
Τον 6ο αιώνα κατελήφθη από Σλάβους με την ονομασία Πουλντίν (φωνητική παράφραση του Πουλπουντέβα) και από τους Βούλγαρους το 815. Το όνομα Πλοβντίφ πρωτοεμφανίζεται το 15ο αιώνα.
Το 1364 η Φιλιππούπολη κατακτάται από τους Οθωμανούς. Υπό Οθωμανική κυριαρχία υπήρξε σημαντικό κέντρο του Βουλγαρικού εθνικιστικού κινήματος. Απελευθερώθηκε το 1878 μετά τη Μάχη της Φιλιππούπολης αλλά δεν ενώθηκε με τη νεοσύστατη Ηγεμονία της Βουλγαρίας, που δημιουργήθηκε με το Συνέδριο του Βερολίνου. Αντιθέτως, αποτέλεσε την πρωτεύουσα της αυτονομημένης Επαρχίας της Ανατολικής Ρωμυλίας. Στα τέλη του 19ου αιώνα λειτουργούσαν στην πόλη 8 ελληνικά σχολεία, αναμέσα σε αυτά ήταν η Ζαρίφειος σχολή, η οποία αποτέλεσε το πιο ονομαστό ελληνικό εκαπιδευτικό ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή. Κατά την πρώτη απογραφή στην πόλη μετά την απελευθέρωση από την Οθωμανική κυριαρχία, το 1884, καταγράφηκε πληθυσμός 33.442 κατοίκων, εκ των οποίων η πλειονότητα ήταν Βούλγαροι, 16.752 στον αριθμό (50%), ακολουθούμενοι από 7.144 Τούρκους (21%), 5.497 Έλληνες (16%), 2.168 Εβραίους (6%) και 1.061 Αρμένηδες (3%). Υπήρχαν επίσης μικρές ομάδες Ιταλών (151), Γερμανών (112), Ρομά (112), Γάλλων (80) και Ρώσων (61) και 304 άτομα άλλων εθνοτήτων.
Την άνοιξη του 1885, ο Ζαχάρι Στογιάνωβ ιδρύει την Μυστική Βουλγαρική Κεντρική Επαναστατική Επιτροπή με δράση που αποσκοπούσε στην ενοποίηση της Α.Ρωμυλίας και της Βουλγαρίας. Την νύχτα της 5ης-6ης Σεπτεμβρίου 1885, ένοπλο κίνημα με αρχηγό τον Δαναήλ Νικολάεβ έθεσε υπό τον έλεγχό του την Φιλιπούπολη και κατόπιν σχηματίστηκε νέα προσωρινή κυβέρνηση υπό τον Τζώρτζι Στράνσκι. Μετά την ήττα της Σερβίας στον Σερβο-Βουλγαρικό Πόλεμο, που ξέσπασε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, Βουλγαρία και Τουρκία υπέγραψαν την τελική συμφωνία ενοποίησης της Βουλγαρικής Ηγεμονίας και της Ανατολικής Ρωμυλίας. Σήμερα, η 6η Σεπτεμβρίου, εορτάζεται στην Βουλγαρία ως "Ημέρα της Ενοποίησης" ή "Ημέρα της Φιλιππούπολης".
Υπό κομμουνιστική κυριαρχία, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Φιλιππούπολη λειτούργησε ως το κέντρο του δημοκρατικού κινήματος της χώρας, το οποίο τελικά έριξε το φιλοσοβιετικό καθεστώς το 1989.


Οικονομία

Η Φιλιππούπολη βρίσκεται στο κέντρο μια σημαντικής γεωργικής περιοχής και κατά συνέπεια η επεξεργασία και η μεταποίηση τροφών αποτελεί την σημαντικότερη βιομηχανία της. Η πόλη κατασκευάζει επίσης μηχανήματα και παράγει υφάσματα και χημικά.


Αξιοθέατα

 • Η Παλιά Πόλη
 • Το Αρχαίο Θέατρο
 • Το Ρωμαϊκό στάδιο
 • Το Ρωμαϊκή αγορά
 • Το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο
 • Η Αρχαία Συναγωγή
 • Η Εκκλησία των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
 • Η Ντζουμάγια - Τζαμί (Βουλγάρικα: Джумая)
 • Τα Τούρκικα Λουτρά (Γκαλερί τέχνης)
 • Η Εκκλησία της Παρθένου Μαρίας
 • Η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας
 • Ο Κήπος του Τσάρου Συμεών
 • Η Διεθνής Έκθεση
 • Η Καθολική Εκκλησία


Σπουδές στη βουλγαρία. σπουδές στι βουλγαρία, spoudes sti boulgaria, spoudes sti voulgaria, studies in boulgaria, αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία 

πανεπιστήμιο

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας