100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!!

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Το πρώτο σας βήμα,όλα όσα θέλατε να μάθετε για τις σπουδές στη βουλγαρία.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ LEADERS ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;

Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία 2020

 Αγαπητοί γονείς. Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι υποψήφιοι σπουδαστές των ιατρικών, οδοντιατρικών, φαρμακευτικών σχολών της Βουλγαρίας.

Σας εφιστούμε την προσοχή θέλοντας να σας επισημάνουμε ότι,  τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους«σαν τα μανιτάρια» στο internet οι λεγόμενοι πλανόδιοι σωτήρες του internet οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κάνουν εγγραφές φοιτητών στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, χωρίς να έχουν πατήσει το πόδι τους στη χώρα. Ισχυρίζονται ότι κάνουν εγγραφές σε αγγλόφωνα προπτυχιακά, σε αγγλόφωνα μεταπτυχιακά και αγγλόφωνα διδακτορικά χωρίς να ξέρουν που βρίσκετε το πανεπιστήμιο. Αλλοι δε, αναφέρουν ότι λύνουν και δένουν στη βουλγαρία χωρίς να έχουν κάνει στη ζωή τους ούτε μια εγγραφή ενός φοιτητή. Όλοι λοιπόν αυτοί ανεπάγγελτοι και μη έχοντας άλλη δουλειά η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση αναλαμβάνουν δήθεν την εγγραφή φοιτητών για σπουδές στη βουλγαρία, εκμεταλευόμενοι την αγωνία των μαθητών  και κυρίως των γονέων για το φοιτητικό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ..!

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΑΙ "ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ,ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ  ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

Καιρός να ξεχωρίσουν "τα ξερά" από τα "χλωρά"

Παραδείγματα

  1. Είμαι μεσίτης αλλά κάνω και εγγραφές.
  2. Είμαι φοιτητής αλλά κάνω και εγγραφές.
  3. Είμαι λογιστής αλλά κάνω και εγγραφές.

 Τους βλέπουμε λοιπόν να εμφανίζονται τον Σεπτέμβρη «ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ» και κατόπιν εξαφανίζονται. Κλασικοί «φαντομάδες» οι οποίοι παρουσιάζονται με το προσωπείων ότι δήθεν μπορούν, ενώ στην πορεία θα σας εγκαταλείψουν (είναι η κοινώς ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑΝΤΖΗΔΕΣ). Πως λοιπόν θα βοηθήσουν τα παιδιά σας «ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ»; Αφού δεν εδρεύουν ποτέ στην Βουλγαρία.

Αναρωτιέστε γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Για τον απλούστατο λόγο. Όλοι τους είναι μεσάζοντες.

Θα εμπιστευτείτε σε μεσάζοντες το μέλλον των παιδιών σας; Κανένας από αυτούς δεν γνωρίζει ούτε τον πρύτανη μιας σχολής, ούτε τους καθηγητές. Πολλοί γονείς και τα παιδιά τους ξεγελάστηκαν και εξαπατήθηκαν από κάτι τέτοιους ανθρώπους με αποτέλεσμα να μας αναζητούν να βοηθήσουμε τα παιδιά τους, γιατί είχαν κάποια μικροπροβλήματα με μαθήματα και τους ήταν δύσκολο να τα περάσουν. Θα μπορούσαμε να σας απαριθμήσουμε εκατοντάδες παραδείγματα γονέων που κυριολεκτικά μας παρακαλούσαν να βοηθήσουμε τα παιδιά τους να μην χάσουν το εξάμηνο, γιατί χρωστούσαν 2 ή 3 μαθήματα ή δεν είχαν πάρει υπογραφές στο βιβλιάριο σπουδών. Απο τους«Πλανώδιους  Σύμβουλους» που ήρθαν στην Βουλγαρία πως να βοηθηθούν; Πώς να βοηθήσουν όταν δεν ξέρουν κανέναν, όταν δεν εδρεύουν στην Σόφια, όταν κάνουν αρπαχτές και εξαφανίζονται, όταν εμφανίζονται μια φορά τον χρόνο σε μία εγγραφή και κατόπιν εξαφανίζονται.


Σπουδές Ιατρικής στη βουλγαρία.

Το μεγάλο ζήτημα αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι φοιτητές είναι το μετά, το aftersale που λέμε στο marketing. Δεν αρκεί μόνο να πουλάς τις υπηρεσίες σου πρέπει και να τις υποστηρίζεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις μην ασχολείστε με αυτή την δουλειά, γιατί απλούστατα θα «κάψεις» κόσμο.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

 Αγαπητοί Έλληνες και Κύπριοι γονείς, δουλέψατε χρόνια κάνοντας σκληρές οικονομίες για να της επενδύσετε στο μέλλον των παιδιών σας. Μην επενδύετε τους κόπους σας και τον μόχθο σας σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας, μέχρι την ορκωμοσία τους.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ : Το μέλλον των παιδιών σας είναι σημαντικό και πρέπει να το εμπιστεύεστε σε ανθρώπους επαγγελματίες της εκπαίδευσης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας με τα κρατικά πανεπιστήμια όλης της Βουλγαρίας εγγυάται την υποστήριξη ενός σπουδαστή από την αρχή μέχρι την ορκομωσία του.


ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε όλους τους σπουδαστές μας. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Δυσκολίες μαθημάτων, προβλήματα υπογραφών κ.λ.π. εμείς τα ξεπερνάμε. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται, εμείς τα πραγματοποιούμε στην πράξη και όχι στα λόγια. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Στηρίζουμε τον Ελληνα και τον Κύπριο φοιτητή χρόνια τώρα.

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας