100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ PH.D. 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

LEADERS

Διδακτορικό στη Βουλγαρία.Διδακτορικό Ειδικής Άγωγής στη Βουλγαρία. Γιατί Αγγλόφωνο διδακτορικό στη Βουλγαρία, με τους καλύτερους; LEADERS EDUCATION.Οι περισσότεροι έλληνες και ξένοι υποψήφιοι διδάκτορες εμπιστεύτηκαν  σε εμάς τους LEADERS το αγγλόφωνο διδακτορικό τους στη Bουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Γιατί εμείς έχουμε παρουσία στη βουλγαρία 365 μέρες το χρόνο στηρίζοντας τον έλληνα υποψήφιο διδάκτορα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

 1. Αίτηση για διδακτορικές σπουδές στη βουλγαρία.
 2. Εγγραφή στο τμήμα.
 3. Εγκριση θέματος της διατριβής- βιβλιογραφική αναζήτηση, μελέτη και αξιολόγηση υλικού- επιλογή μελέτης- σχεδιασμός κεφαλαίων διατριβής.

 

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ EΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Μετά την έγκριση του Διδακτορικού Ειδικής Αγωγής στη Βουλγαρία, ο υποψήφιος προτείνει τον επιβλέποντα καθηγητή με τον οποίο έχει ήδη συννενοηθεί σχετικά με την επίβλεψη της προτεινόμενης διδακτορικής διατριβής του. Ο υποψήφιος επιβλέπεται καθόλη τη διάρκεια της εκπόνησης της διδακτορικής  διατριβής του απο Τριμελή Επιτροπή τόσο στο ερευνητικό κομμάτι, όσο και στο συγγραφικό τμήμα της διατριβής του. Η τριμελής επιτροπή απαρτίζεται απο μέλη του τμήματος που ανήκουν στη βαθμίδα του Καθηγητή, Αναπληρωτή καθηγητή, ή Επίκουρου καθηγητή.

Η συγγραφή μιάς διδακτορικής διατριβής αποτελείται απο 60.000-85.000 λέξεις και αποτελείται απο τρία κυρίως μέρη: τις αρχικές σελίδες, το κυρίως κείμενο και τις πηγές- βιβλιογραφία. Στις αρχικές σελίδες περιλαμβάνεται το όνομα του πανεπιστημίου, του τμήματος, το θέμα της διατριβής, ο επιβλέπων καθηγητής, η συμβουλευτική επιτροπή, το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα και το ακαδημαικό έτος κατά το οποίο εκπονήθηκε η διατριβή. Η συγραφή μιας διδακτορικής διατριβής απαιτεί τη χρήση αποσπασμάτων και παραθεμάτων απο το έργο επιστημόνων στο οποίο πρέπει πάντα με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια να γίνονται παραπομπές.  Στη συνέχεια ακολουθούν κάποιες δημοσιεύσεις του διδάκτορα και στη συνέχεια γράφετε η συνολική διατριβή.

ΠΡΟΣΟΧΗ, εφιστούμε την προσοχή σας να μην εμπιστευτείτε το Διδακτορικό σας στη Βουλγαρία στον οποιονδήποτε "πλανόδιο" μεσάζοντα, που δεν γνωρίζει ούτε που βρίσκετε η Βουλγαρία, ούτε και το πανεπιστήμιο επιλογής σας. Οι περισσότεροι απο αυτούς δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ποτέ στη Bουλγαρία. Θα αφήσετε την τύχη του διδακτορικού σας σε "πλανόδιους" μεσάζοντες; Πρόκειτε για το μέλλον σας.

Γιατί οι περισσότεροι Ελληνες εμπιστεύτηκαν σε εμάς τους LEADERS το Διδακτορικό τους στη Βουλγαρία ;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ LEADERS γνωρίζουμε, γιατί εδρεύουμε στην πρωτεύουσα Σόφια και μπορούμε να υποστηρίξουμε τον κάθε έλληνα υποψήφιο διδάκτορα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Αυτό είναι το σημείο της υπεροχής μας. Αυτά που οι υπόλοιποι υπόσχονται, εμείς τα πραγματοποιούμε.

1. Το πλεονέκτημα της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στη Βουλγαρία είναι ότι, ο/η υποψήφιος διδάκτορας μπορεί παράλληλα να εργάζεται στην Ελλάδα αλλά και να ταξιδεύει στη Βουλγαρία.

2. Στους περισσότερους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. ο κάτοχος διδακτορικού διπλώματος παίρνει περισσότερα μόρια για να διοριστεί στο Δημόσιο, σε σύγκριση με κάποιον που διαθέτει μόνο μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master).

3. Να σημειωθεί ότι πολύ πιο εύκολα κάποιος μπορεί να γίνει υποψήφιος διδάκτορας στη Βουλγαρία από ό,τι στην Ελλάδα.

4. Ο εργαζόμενος στον δημόσιο τομέα δικαιούται εκπαιδευτική άδεια με πλήρεις αποδοχές, κάποτε μάλιστα και με διπλάσιες.

ΓΛΩΣΣΑ:

 • Αγγλική

Η παρακολούθηση μαθημάτων για την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος δεν είναι υποχρεωτική

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

 • 3 έτη

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

PH.D διδακτορικό μόνο Ειδικής αγωγής στη βουλγαρία, με εξετάσεις 3600ευρώ το χρόνο Καλέστε άμεσα για κράτηση θέσης.Δεν εισάγονται όλοι στο Διδακτορικό Ειδικής Αγωγής στη Βουλγαρία. 

Επίσης υπάρχουν άλλα διδακτορικά PH.D που κοστίζουν 3500 ευρώ το χρόνο

Επίσης υπάρχει και διδακτορικό που κοστίζει  5000 ευρώ το χρόνο, ανάλογα το PH.D διδακτορικό που θα επιλέξετε. Γιατί πάντα εμείς ενημερωνόμαστε πρώτοι.

 Εφιστούμε την προσοχή σας να μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας με άσχετους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πως γίνετε ένα αγγλόφωνο διδακτορικό στα πανεπιστήμια της βουλγαρίας. Οι περισσότεροι Ελληνες υποψήφιοι επέλεξαν εμάς για το διδακτορικό τους, γιατί όχι και εσείς. Γιατί εμείς γνωρίζουμε, τολμούμε και μπορούμε να στηρίξουμε έναν διδάκτορα στην πράξη.

 Με την εγγύηση των LEADERS CONSULTANS EDUCATION SERVICES COMPANY με έδρα στο κέντρο της πρωτεύουσας Σόφιας.Υποστηρίζουμε τον Ελληνα Υποψήφιο Διδάκτορα στην πράξη και όχι στα λόγια. 

Σπουδες στη Βουλγαρια Διδακτορικο 2

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 • Ιστορία
 • Πολιτισμός
 • Κοινωνιολογία
 • Ψυχολογία- Σχολική ψυχολογία 
 • Νομική
 • Αθλητισμός-Φυσική Αγωγή
 • Πληροφορική
 • Οικονομικές Επιστήμες
 • Χημεία
 • Εκπαίδευση-Παιδαγωγικά- Ειδική αγωγή.
 • Θεωρία των Επιστημών.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ PH.D  ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα Αγγλόφωνα διδακτορικά στη Βουλγαρία γίνετε ενα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας.

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποιο Διδακτορικό σας εσείς επιθυμείτε.

PH.D 100% επιτυχία για τους  δικούς μας υποψηφίους διδάκτορες.

Επειδή ο αριθμός των Διδακτορικών στη Βουλγαρία PH.D είναι εξαιρετικά περιορισμένος και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κατοχυρώσετε  το  διδακτορικό σας στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και  00359899097057

 

spoudes sti voulgaria 2017


ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 1. Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο.
 3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
 7. Εγγραφή στο Διδακτορικό και έγκριση του Διδακτορικού στη βουλγαρία 100 % εγγυημένα
 8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών στη βουλγαρία.
 10. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
 11. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ' όλη τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών στη βουλγαρία.
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί Ελληνες/ες και ξένοι υποψήφιοι διδάκτορες.
LEADERS :Είμαστε η Μόνοι που Έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Επιχειρηματική Παρουσία στην Πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαριας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον Έλληνα Διδακτορικό σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 

 

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ alt

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι Διδακτορικών σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα διδακτορικά στη Βουλγαρία είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.

 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ  ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΤΟ 2020  ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

 

Αγαπητοί Ελληνες υποψήφιοι διδάκτορες, PH.D.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.!!!!!

 Θέλουμε να σας τονίσουμε πόση σοβαρή είναι η διαδικασία εκπόνησης αγγλόφωνων διδακτορικών σπουδών στη βουλγαρία. Κατά καιρούς λοιπόν διαφημίζουν κάποιοι άσχετοι με την εκπαίδευση ότι μπορούν να βοηθήσουν έναν υποψήφιο να κάνει αγγλόφωνο  διδακτορικό στη βουλγαρία, χωρίς να έχουν ευθύνη αυτών που λένε και υπόσχονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ  :Το να σας κάνουν μια απλή αίτηση δεν σημαίνει ότι θα σας αποδοθεί διδακτορικό. Η απάντηση που θα σας δώσουν οι επιτήδειοι σε λίγο χρονικό διάστημα είναι η εξής: “Κάναμε την αίτηση σας, αλλά απορριφθήκατε. Αν τους ρωτήσετε γιατί; Δεν γνωρίζουν να σας απαντήσουν. Αφού οι άνθρωποι είναι άσχετοι”. Εμείς τους απαντάμε “τον κακό τους τον καιρό”.

 Η εκπόνηση ενός διδακτορικού στη Βουλγαρία, απαιτεί γνωριμίες τις οποίες διαθέτουμε λόγο της μακρόχρονης συνεργασίας μας με το Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.

Η απόδοση του διδακτορικού στην βουλγαρία, απαιτεί προϋποθέσεις όπως: οι κατάλληλες βαθμολογίες των υποψηφίων στο πτυχίο τους και στο μεταπτυχιακό τους. Σας τονίζουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει “Βιομηχανία Διδακτορικών”. Μόνο εμείς μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το διδακτορικό σας και βέβαια να το τελειώσετε τον χρόνο που πρέπει. Η διαδικασία απόδοσης διδακτορικού στη βουλγαρία είναι μία υπόθεση δύσκολη και χρονοβόρα, γιατί απαιτούνται γνωριμίες. Εμείς λοιπόν τις διαθέτουμε τολμούμε και μπορούμε. 

Διασφαλίζουμε το διδακτορικό σας 100% και εγγυημέναΠαραμένουμε δίπλα σας στην διαδικασία απόδοσης και στην συνέχεια εκπόνηση της διατριβής σας, εάν βέβαια μας χρειαστείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Για τους εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα σας βοηθούμε ώστε η παρουσία σας να μην είναι συχνή στην Βουλγαρία. Το πώς το καταφέρνουμε βασίζεται στις υψηλές γνωριμίες που διαθέτουμε.

Εμπιστευτείτε μας και να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνουμε κοντά σας στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια, από την αρχή μέχρι την ορκωμοσία σας. www. spoudesstivoulgaria.com

  

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.


 • Κλινική Ψυχολογία.
 • Σχολική Ψυχολογία και μαθησιακές δυσκολίες.
 • Κλινική Νευροψυχολογία.
 • Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, στην Υγεία και την Εργασία.
 • Προαγωγή και Αγωγή Υγείας.
 • Διαχείρηση κρίσεων, Μαζικών καταστροφών και Επείγουσων Καταστάσεων.
 • Ψυχολογία της Υγείας.
 • Πολιτισμός και Ανθρώπινη Ανάπτυξη με κατεύθυνση στην αναπτυξιακή ψυχολογία με έμφαση στη νεότητα και την ανάπτυξη κατά την εφηβεία.
 • Ψυχολογία και άσκηση.
 • Μαθησιακές δυσκολίες, Δυσλεξία, Αγωγή κωφών, ειδική αγωγή.
 • Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη.
 • Ψυχική Υγεία. 
 •  Ψυχολογία της Υγείας.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

Professional Fields/ Doctoral Programs

Faculty

1.1. Educational Theory and Management

 

Management  of education

Faculty of Pedagogy

1.2 Pedagogy

 

Theory of education and didactics

Faculty of Pedagogy

Special pedagogy

Faculty of Pedagogy

History of pedagogy and Bulgarian education

Faculty of Pedagogy

Methodology of teaching in the primary grades

Faculty of Pedagogy

Pedagogical technologies in the nursery

Faculty of Pedagogy

1.3.  Pedagogy of teaching (specified school subject)

 

Theory and methods of physical education and sports training

Faculty of Pedagogy

Methods of Teaching Mathematics

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Methodology of Teaching Mathematics and Computer Science

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Methodology of Teaching Computer Science and Information Technologies

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Methodology of Teaching Chemistry

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Methodology of Teaching Physics

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Methodology of Teaching Music

Faculty of Arts

Methodology of Teaching Art

Faculty of Arts

Methodology of Teaching Techniques and Technologies

Faculty of Pedagogy

Methods of training in speech-performance and theater

Faculty of Arts

2.1. Philology

 

Theory and History of Literature

Faculty of Philology

History of Bulgarian Literature

Faculty of Philology

Russian literature and literature of the people of the USSR

Faculty of Philology

Literature of the people of Europe, America, Africa, Asia and Australia

Faculty of Philology

Bulgarian language

Faculty of Philology

General and Comparative Linguistics

Faculty of Philology

Slavistic languages

Faculty of Philology

German language

Faculty of Philology

English language

Faculty of Philology

2.2. History and Archeology

 

Ancient History (including Prehistory)

Faculty of Law and History

Modern and New General History

Faculty of Law and History

History of Bulgaria

Faculty of Law and History

Archeology, including numismatics and Epigraphy

Faculty of Law and History

Documentaries, Archival Science, paleography, Historiography and Source study

Faculty of Law and History

Old history and Thracology

Faculty of Law and History

2.3. Philosophy

 

History of Philosophy

Faculty of Philosophy

Social philosophy

Faculty of Philosophy

3.1. Sociology, Anthropology and Cultural Science

 

Sociology

Faculty of Philosophy

Theory and history of culture

Faculty of Arts

3.2. Psychology

 

Psychology of Work and Professional Diagnostics

Faculty of Philosophy

Pedagogical and age psychology

Faculty of Philosophy

3.3. Political Sciences

 

Political Sciences

Faculty of Philosophy

3.4. Social Work

 

Organization and management of social activities

Faculty of Public Health and Sports

3.5. Public communications and Information Sciences

 

Public Relations

Faculty of Law and History

Implementation of the new information technologies in PR

Faculty of Law and History

3.6. Law

 

Administrative Law and Administrative Process

Faculty of Law and History

Civil and Family Law

Faculty of Law and History

Employment and Social Security

Faculty of Law and History

International Law and International Relations

Faculty of Law and History

Criminal Law

Faculty of Law and History

Criminal Process

Faculty of Law and History

3.7  Administration and Management

 

Economics and Management  (industry)

Faculty of Economics

3.8  Economics

 

Finance, currency, credit and insurance

Faculty of Economics

Organization and management outside the sphere of material production (socio-cultural sphere)

Faculty of Economics and Faculty of Law and History

3.9. Tourism

 

Economics and management of tourism

Faculty of Economics

4.2 Chemistry

 

Inorganic Chemistry

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Organic Chemistry

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

4.4 Earth Sciences

 

Ecology and environment protection

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Cartography and Cartography of Subjects

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Natural Geography

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Economic and social geography

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

4.5. Mathematics

 

Mathematical Analysis

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Operations Research

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

Mathematical modeling and applications of mathematics

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

4.6 Computer Science

 

Computer Science

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

5.3. Communications and Computer Engineering

 

Computer systems and networks

Faculty of Mathematics and Natural Sciences

7.4. Public Health

 

Speech therapy

Faculty of Public Health and Sports

8.3. Musical and Dancing Arts

 

Choreography

Faculty of Arts

Theory and practice of the performing arts

Faculty of Arts

8.4. Theatre and Film Art

 

Film study, Cinema and TV

Faculty of Arts

 

 ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

  PH.D EDUCATIONAL PSYCHOLOGY.

 1. Profesional activities of the psychologist in school.

  2. Profesional of teaching.

 3. Pcychology of teacher.

 4. Pcychology of gifteed children and adolescents.

 5. Psychology of self-development at school age.

 6. Psychology of pedagogical communication.

 7. Psychological of pedagogical communication.

 8. Psychological measurments at school age.

 9. Psychological criteria for review and evalution of teachers 
work.

 10. Psychodiagnostics of children with special education needs.

 11. Organigation and conducting of psychological and pedagogical experiment.

 12. Psycho-social problems at school.

 13. Values in teachers work.

 14. Psychology of the self-image at school age.

 15. Neyropsychology.

 16. Psychology of stress.

 17. Psychology of proctective mechanisms.

 18. Psychology of unconscious.

 19. Profesional psychodiagnostic.

 20. Psychology of intercultural relationships at school.

 21. Strategies for assertive behavior.

ΘΕΜΑΤΑ  ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ .

 

P.HD Special education

 

1. Η Ευργετική μοναξιά στην παιδική ηλικία: κατασκευή κλίμακας και προτάσεις για παιδαγωγικές εφαρμογές. Τμήμα ειδικής αγωγής και ψυχολογίας.

2. Γλωσσικές ικανότητες στην αναπτυξιακή δυσλεξία και την ειδική γλωσσικής διαταραχής.

3. Η συμβολή της αφής, της ακοής και της όσφρησης στην ενημέρωση νοητικών χαρτών από άτομα με προβλήματα όρασης.


ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Παραθέτουμε απόσπασμα απο την εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομισθίων στην ειδική αγωγή όπου ορίζεται ότι προττάσονται οι εκπαιδευτικοί με διδακτορικό και ακολούθως με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή:

 

Στον ΠΙΝΑΚΑ Β εντάσσοναι οι εκπαιδευτικοί που διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα με την εξής σειρά και ανάλογα με την προυπηρεσία τους στην ΕΑΕ και μόνο, ανά κατηγορία τυπικών προσόντων.

Οι εκπαιδευτικοί με διδακτορικό δίπλωμα στην ΕΑΕ ή τη σχολική ψυχολογία.

Οι εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ΕΑΕ ή την σχολική ψυχολογία.

Οι εκπαιδευτικοί κάτοχοι πτυχίου του τμήματος αγγλόφωνης ειδικής αγωγής στη βουλγαρία.

Είναι κάτοχοι τίτλου διετούς μετεκπαίδευσης ΕΑΕ στα διδασκαλεία της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής.

Οι εκπαιδευτικοί γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες έχοντας αναπηρία 67% και άνω, ύστερα απο σχετική πιστοποίηση των αρμοδίων διαγνωστικών υπηρεσιών χωρίς τίτλους στην ΕΑΕ.

Οι εκπαιδευτικοί με προυπηρεσία τριών διδακτικών ετών σε δομές ΕΑΕ και ετήσιο σεμινάριο επιμόρφωσης, εξειδίκευσης στην ΕΑΕ που αποκτήθηκε μέχρι και 31-8-2010, από πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένο κρατικό φορέα που εποπτεύεται απο το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, αποδεδειγμένης διάρκειας 400 ωρών. Σεμινάρια ετήσιας διάρκειας στην ΕΑΕ που έχουν υλοποιηθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του νόμου. 3699/2008: απο πανεπιστήμια ή κρατικούς φορείς.

Οι εκπαιδευτικοί με αποδεδειγμένη προυπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε δομές ΕΑΕ.

Οι εκπαιδευτικοί με ετήσιο σεμινάριο τουλάχιστον στην ΕΑΕ που αποκτήθηκε μέχρι και 31-8-2010 απο πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένο κρατικό φορέα που εποπτεύεται απο το ΥΠΔΒΜΘ αποδεδειγμένης διάρκειας 400 ωρών.


Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.

Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.


Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.


Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. Το 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων, 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.


Αξιοθέατα

 • Ο ναός - μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904 - 1912.
 • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
 • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
 • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
 • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
 • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
 • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β', απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.

Αγγλόφωνες διδακτορικές σπουδές στη βουλγαρία, doctorate in boulgaria, Γιατί διδακτορικό δίπλωμα στη βουλγαρία, σπουδέσ στη βουλγαρία, spoudesstivoulgaria.com
 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας