100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

 Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.

Σπουδές στη Βουλγαρία, ενοικίαση επιπλωμένων διαμερισμάτων στη Βουλγαρία, στη Σόφια. Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας για σπουδές στη Βουλγαρία είναι η βοήθεια που προσφέρουμε στην ενοικίαση επιπλωμένων διαμερισμάτων στους δικούς μας Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις της Βουλγαρίας.

Τα Ενοικιαζόμενα μας διαμερίσματα στη Βουλγαρία, θα σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.Τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας είναι ιδανικά για ενοικίαση, γιατί βρίσκονται κοντά στις σχολές της Ιατρικής, της Φαρμακευτικής, της Οδοντιατρικής και σε όλες τις άλλες Πανεπιστημιακές σχολές της Βουλγαρίας. Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται και στις ενοικιάσεις επιπλωμένων κατοικιών στη Βουλγαρία, στην πρωτεύουσα Σόφια, στη Φιλιππούπολη, στη Βάρνα, στο Πλέβεν, στο Μπλαγκόεβγκραντ. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας βρίσκονται σε περιοχές κοντά στα πανεπιστήμια, καθώς έχουν εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες προς κάθε κατεύθυνση. Σε κοντινές αποστάσεις θα βρείτε οποιοδήποτε κατάστημα, ή επιχείρηση, χωρίς τη χρήση συγκοινωνίας, για τις ανάγκες της φοιτητικής σας διαβίωσής.

Έχοντας γραφεία στην πρωτεύουσα Σόφια, στη Φιλιππούπολη, και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας, διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και  βαθιά γνώση του αντικειμένου. Έχουμε γνώση της Βουλγαρικής αγοράς και ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων, ή αγοράς Ακινήτων σε όλη τη Βουλγαρία.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την αγορά και ενοικίαση διαμερισμάτων όσο το δυνατόν ευκολότερη.

Σκοπός μας είναι να κατευθύνουμε τους Έλληνες υποψήφιους φοιτητές μας και τους γονείς τους στη σωστή διαδικασία ενοικίασης διαμερισμάτων ή αγοράς, με την δυνατότερη καλύτερη τιμή.


Με τις συμβουλές μας και τις υπηρεσίες μας, κανείς Έλληνας φοιτητής και οι γονείς του, δεν αισθάνεται μόνος, ή μη γνωρίζων, καθώς ποτέ δεν εμπλέκεται με προβλήματα γραφειοκρατίας και σύναψης συμβολαίων ενοικίασης διαμερισμάτων σε όλη τη Βουλγαρία. Όλη την διαδικασία την αναλαμβάνουμε εμείς.


 
Είσαι Έλληνας φοιτητής ή πρόκειτε να σπουδάσεις στη Βουλγαρία;

Η λύση είμαστε εμείς. LEADERS EDUCATION

 365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε ορισμένα από τα ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματά μας, που θα σας χαρίσουν ζεστά και άνετα φοιτητικά χρόνια.

Τηλ :0030 6971 97 97 29 GREECE, THESSALONIKI, ATHENS. CYPRUS.

Τηλ : Central office Sofia Bulgaria : 00359 899 097 057 BULGARIA, SOFIA, FILIPOUPOLI, VARNA, PLEVEN

Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά και να αναλάβουμε εμείς όλη την διαδικασία Εγγραφής, ή Μετεγγραφής και επιτυχημένης εισαγωγής 100 % σε οποιοδήποτε Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας ενδιαφέρεστε.

100 % Εγγύηση εισαγωγής για τους δικούς μας υποψήφιους φοιτητές μας.

 Τώρα οι Σπουδές στη Βουλγαρία έχουν όνομα :  LEADERS EDUCATION

 Ενοικιάσεις κατοικιών στη Σόφια, στη Βουλγαρία, Ενοικιάσεις κατοικιών στη Φιλιππούπολη, ενοικιάσεις κατοικιών Βουλγαρία, σπίτια / ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Σόφια, στη Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα.Ενοικιάσεις κατοικιών στη Σόφια. Ενοικιάσεις κατοικιών στη Βουλγαρία.Πωλήσεις διαμερισμάτων στη Βουλγαρία. Πωλήσεις διαμερισμάτων στη Σόφια για 'Ελληνες και Κύπριους φοιτητές.

 
 Είσαι φοιτητής ή πρόκειτε να σπουδάσεις στη Βουλγαρία; Η λύση είμαστε εμείς : LEADERS EDUCATION

      365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε ορισμένα απο τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας, που θα σας χαρίσουν ζεστά και άνετα φοιτητικά χρόνια.

Τηλ :0030 6971 97 97 29 GREECE, THESSALONIKI, ATHENS, CYPRUS.

Τηλ : 00359 899 097 057 BULGARIA, SOFIA, FILIPOUPOLI, VARNA, PLEVEN

Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά και να αναλάβουμε εμείς όλη την διαδικασία εγγραφής, ή μετεγγραφής και επιτυχημένης εισαγωγής σε οποιοδήποτε  Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας ενδιαφέρεστε.

                          Τώρα οι Σπουδές στη Βουλγαρία έχουν όνομα :  LEADERS EDUCATION

 

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας