100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!
Πανεπιστήμιο Σόφιας

Πανεπιστήμιο Σόφιας Climent Ohridski

Φαρμακευτική σχολή Σόφιας

Εντεκά μολ Σόφιας    ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

                  ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

                ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ 

LEADERS

farmakeytiki sti voulgaria sofia

 Φαρμακευτική στη Σόφια.Σπουδές Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία στο πανεπιστήμιο της Σόφιας, το 2020, με τους καλύτερους.Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για σπουδές φαρμακευτικής στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Ρωτήστε τους.LEADERS. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (Βουλγαρίας: Медицински университет в София) είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Σόφια, Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1917 και είναι οργανωμένο σε 4 Σχολές.
 Σπουδές Ιατρικής, σπουδές φαρμακευτικής,  σπουδές οδοντιατρικής, σπουδές δημόσιας υγείας.

Το Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Σόφιας ιδρύθηκε το 1950 και έγινε ανεξάρτητη σχολή ως μέλος της Ιατρικής Ακαδημίας με δύο σχολές: ιατρικής και οδοντιατρικής.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ- ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. 

1. Σπουδές Φαρμακευτικής τεχνολογίας και Βιοφαρμακευτικής στη βουλγαρία.

2. Σπουδές Φαρμακογνωσίας και Φαρμακευτικής βοτανικής στη βουλγαρία.

3. Σπουδές Φαρμακευτικής χημείας στη βουλγαρία.

4. Σπουδές Χημείας στη βουλγαρία

5. Σπουδές Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας.

6. Σπουδές διοίκησης και οργάνωσης οικονομικών του φαρμακείου στη βουλγαρία.


Τα κοινά Ιατρικά μαθήματα διδάσκονται απο τις αρμόδιες υπηρεσίες στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Η διδασκαλία των  σπουδών Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία γίνετε με τη μορφή διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών ασκήσεων. Οι  Σδιαλέξεις παρέχουν θεωρητική και πρακτική εμπειρία, τα σεμινάρια διευρύνουν τις θεωρητικές γνώσεις μέσα απο πρακτικά παραδείγματα. Η παρακολούθηση των διαλέξεων, των σεμιναρίων και των πρακτικών μαθημάτων τουλάχιστον είναι υποχρεωτική σε όλη τη διαδικασία μάθησης του κάθε Ελληνα και ξένου φοιτητή.

Η αποστολή του τμήματος της Φαρμακευτικής είναι να βελτιώσει την υγεία των πολιτών του κράτους, μέσω της κατάρτισης των φαρμακοποιών που εργάζονται σε φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, ερευνητές και άλλους επαγγελματίες υγείας μέσα απο διάφορα προγράμματα για την απόκτηση του τίτλου Μaster of pharmacy και Διδάκτωρ Φαρμακευτικής Ph.D.   

 Το Αγγλόφωνο τμήμα της Φαρμακευτικής οδηγεί σε MSc διάρκειας 5 ετών και οι απόφοιτοι έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης ειδικότητας από αυτές που προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Διδάσκεται καί στα Βουλγαρικά πρόγραμμα σπουδών Φαρμακευτικής (MSc: 5 έτη σπουδών).


ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

KANE THN ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.


LEADERS EDUCATION: 365 ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.


ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ: 5 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ : 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝO)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝO)


Τα δίδακτρα πληρώνονται  σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου ή εφάπαξ. 
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 3000 Ευρώ / 2 ο εξάμηνο 3000 Ευρώ.

industries-pharmacy-banner

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ


Φαρμακευτική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 1 Έτους

Mathematics, Biology, Physics and Biophysics, Latin language, Bulgarian language, History of Pharmacy, Applied Mathematics, Human Anatomy, Physiology, General and Inorganic Chemistry, Foreign language, Sport.

Φαρμακευτική στη Σόφια, Μαθήματα 2 Έτους

Physiology, Computer Technologies, Analytic Chemistry, Organic Chemistry, Microbiology and virusology, Pharmaceutical Botany, and Physical Chemistry with colloid chemistry, Pathoanatomy, Pathophisiology.

 Φαρμακευτική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 3 Έτους

Pharmaceytical Botany, Pyisical Chemistry, Pharmaceytical, Chemistry, Phamaceytical Technology and Biofharmacy, Biochemistry, Medical Technique and Instruments, Clinical Chemistry, Hygiene and Ecology, Pharmacognosy, Part 1, Pharmacology.

Φαρμακευτική στη Σόφια, Μαθήματα 4 Έτους.

Pharmaceutical Technology and Biofharmacy, Part 2, Pharmaceutical Analysis, Pharmacology, Social Pharmacy, Pharmacognosy, Pathoanatomy and Pathofhysiology, Toxicology, Pharmacognocy, Part 2, Medical Genatics, Clinical Medicine and Pharmacotherapy.

Φαρμακευτική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 5 Έτους.

Basics of Clinical Medicine, Pharmaceytical Technology and Biopharmacy, Part 3, Bromatology, Modern Rquirements to the Production of Drugs, Subsidiary subject.


ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

 Το χαμηλότερο σε  όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ενας φοιτητής χρειάζεται 650-750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνετε με το απολυτήριο Λυκείου, ενώ στα Αγγλόφωνα Τμήματα γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας , ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών καθώς επίσης πολύ σοβαρές εξετάσεις,τέστ στα μαθήματα της χημείας και της Βιολογίας.


Εμείς εγγυώμαστε 100 %την εισαγωγή σας στη Φαρμακευτική Σχολή και σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057


ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 1. Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής Σόφιας.
 3. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100%
 4. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 6. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 7. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου Φαρμακευτικής Σόφιας.
 8. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής  Σόφιας.
 9. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο φαρμακευτικής Σόφιας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 10. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 11. Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Σόφιας.
 12. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Σόφιας.
 13. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία.
 14. 100% εγγύηση εισαγωγής στη Φαρμακευτικη σχολή Σόφιας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι Ελληνες,Κύπριοι και ξένοι φοιτητές.

Είμαστε η Μόνοι που Εχουμε Εδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Επιχειρηματική παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι Μόνοι που Μπορούμε Συμπαρασταθούμε Άμεσα στον Έλληνα σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία, σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή γιατί απέχουν έως και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων Φαρμακευτικής που θα προκύψουν κατα την διάρκεια των  Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα Φαρμακευτικής είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες και στους κατά τόπους Φαρμακευτικούς συλλόγους, σύμφωνα με το άρθρο 70/28-11-08 απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ.


Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.


Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.


 Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001, η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.


Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων Το 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.


Αξιοθέατα

 • Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904-1912.
 • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
 • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
 • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
 • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
 • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
 • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β ', απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.

σπουδες φαρμακευτικης στη βουλγαρια, σπουδεσ φαρμακευτικης στη βουλγαρια, φαρμακευτικη στη σοφια, φαρμακευτικη στη φιλιππουπολη, ιατρικη στη βουλγαρια

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας