100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LEADERS

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

365 ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ.


Σπουδές στη βουλγαρία με τους καλύτερους. Στηρίζουμε τον έλληνα φοιτητή χρόνια τώρα στην πράξη και όχι στα λόγια. Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για τις αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.com. Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.  Αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, στην πιο φιλική χώρα της Ευρώπης.

  Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι υποψήφιοι για σπουδές στη βουλγαρία, την φοιτητική ζωή στη βουλγαρία θα την θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Το υψηλό επίπεδο σπουδών στη βουλγαρία, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης, αποτελούν τον παράγοντα εκείνο ώστε, ο Ελληνας φοιτητής να αισθάνετε ότι ζεί στη χώρα του.

 Στην πρωτεύουσα Σόφια, όπου και αν γυρίσεις θα ακούσεις να μιλάνε ελληνικά. Οι τιμές στα μαγαζιά είναι στη μισή τιμή σε σχέση με την ελλάδα. Τα τριήμερα ο Ελληνας σπουδαστής μπορεί να κατεβαίνει στην ελλάδα, αφού οι συγκοινωνίες είναι καθημερινές. Οι αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, αποτελούν τον πρώτο προορισμό των ελλήνων φοιτητών.

 Η πόλη της Σόφιας είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Μαζί με της άλλες μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας μπορεί να υπερηφανεύονται για της πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις που προσφέρουν.

 Αμέτρητα πολυκαταστήματα, όμορφοι κινηματογράφοι, πανέμορφα καφέ, καταπράσινα πάρκα, φανταστικά εστιατόρια καλύπτουν όλα τα βαλάντια και όλες της γεύσεις.


Αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, κράτησε θέση τώρα,αρχές του 2019  και μην περιμένεις το Σεπτέμβρη

 

 Η μουσική, η όπερα, ο χορός  και συν δεκάδες μουσεία αποτελούν επιλογές για των σπουδαστή και τους γονείς του όταν θα τον επισκεφτούν.
Σε όλη τη Βουλγαρία υπάρχουν άριστες συγκοινωνίες από τραμ, λεωφορεία, ταξί.
Το διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας συνδέεται καθημερινώς με όλες της μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.


ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι άριστες στη Βουλγαρία. Το κλίμα συμβαδίζει με το Ελληνικό. Όλες οι εποχές είναι υπέροχες. Την άνοιξη όλα είναι ανθισμένα, το καλοκαίρι είναι ζεστό, το φθινόπωρο είναι ήπιο και ο χειμώνας σου δίνει τη δυνατότητα για σκι, καθώς η Βουλγαρία κατέχει τα πρωτεία στο χειμερινό τουρισμό. Σπουδάστε στη βουλγαρία στην πιό φιλική χώρα της ευρώπης.Τις σπουδές στη βουλγαρία θα τις θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή.


ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 Ας χαρούμε λοιπόν όσο είμαστε νέοι. Με την αμέριστη στήριξη του πανεπιστημίου,οι Ελληνες και ξένοι φοιτητές εντάσσονται σε ομίλους που τους ενδιαφέρουν, οργανώνουν πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, εμπλουτίζοντας έτσι με δημιουργικές δραστηριότητες τα χρόνια των σπουδών τους.

                          

 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LEADERS 


 Αγαπητοί Ελληνες , Κύπριοι και ξένοι φοιτητές.

 Η πόλη της Σόφιας ειναι μία νεανική πόλη αφού έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά νέων 18-35 χρόνων σε σχέση με τις άλλες βουλγαρικές πόλεις. Μια σύγχρονη  πολυπολιτισμική πόλη, που καλωσορίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικής καί θρησκευτικής προέλευσης. Ενας τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESKO με αρχαιολογικούς χώρους, που μαρτυρούν μια αδιάκοπη πορεία χιλιάδων χρόνων στην ιστορία και στον πολιτισμό, ώς σταυροδρόμι λαών και ιδεώνΕνας διεθνής τουριστικός προορισμός, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φύσης, ιστορίας και ήπιου μεσογειακού κλίματος που διαθέτει.

 female student in medical university sofia

ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

 Νυχτερινή ζωή, μουσεία, σκί, βουνά, παραλίες, φεστιβάλ  μουσικής,  κάνουν τις σπουδές στη βουλγαρία ευχάριστες για τον Ελληνα φοιτητή και τους γονείς του, όταν τον επισκέπτονται.

Ταχύτατα αναπτυσόμενοι τουριστικά και εύκολα προσβάσιμη απο την Ελλάδα, η βουλγαρία υπόσχεται στον σπουδαστή και στον επισκέπτη πανέμορφες στιγμές κυρίως στις παραλίες και στα χιονοδρομικά κέντρα της. Τα εντυπωσιακό  και άγριο ορεινό της ανάγλυφο την έχει αναδείξει σε "Μέκκα" των ορεινών σπορ,  ενώ  ιδιαίτερα ελκυστική την κάνει και η Μαύρη Θάλασσα, στην οποία η Βάρνα,το Μπουργκάς και η Σωζόπολη, εναλλάσονται με όμορφες παραλίες και απόκρημνα τοπία.

 Σπουδές στη βουλγαρία. Θαυμάσια αξιοθέατα και τοπία φυσικού κάλλους θα δείτε σε κάθε γωνιά της βουλγαρίας. Μαγευτικά ορεινά χωριά στον Αίμο, εξαιρετικές κωμοπόλεις, πλήθος εθνικών πάρκων και βέβαια την  μοναδική Κοιλάδα των Ρόδων. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ειναι τα μεσαιωνικά μοναστήρια της, που φωλιάζουν στις πτυχές της Ρίλλα, του Πιρίν και της Ροδόπης. Τουριστικά αξιοθέατα στην πρωτεύουσα Σόφια. Ολα δείγματα της πλούσιας ιστορικής, πολιτισμικής και θρησκευτικής της διαδρομής.

Στρατηγική η θέση της βουλγαρίας στην καρδιά της Βαλκανικής Χερσονήσου. Σταυροδρόμι ανάμεσα σε τρείς ηπείρους, με πλούσια ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά και τα διατηρημένα μνημεία και οι πλούσιες παραδόσεις αποτελούν προυπόθεση για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στη χώρα.

Με τέσσερις διεθνείς αερολιμένες η Βουλγαρία απέχει 2 ώρες μακρυά απο τις περισσότερες ευρωπαικές πρωτεύουσες και απο τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια που πραγματοποιούν πτήσεις σε όλο τον κόσμο.

 Εξαιρετικές συνθήκες για συνεδριακό τουρισμό προσφέρει η πρωτεύουσα Σόφια. Εχει τόσα πολλά ξενοδοχεία με καλές εγκαταστάσεις και συνεδριακά κέντρα, όπως το Εθνικό Παλάτι του πολιτισμού και το  Inter Expo Center. Σχεδόν όλες οι αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν μια βάση για επιχειρηματικές συναντήσεις και σεμινάρια. Υπάρχουν πολλά  Ιατρικά Πανεπιστήμια πού προσφέρουν επίσης την ευκαιρία για τέτοιου είδους διοργανώσεις.

 Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν απο τις θαυμάσιες ευκαιρίες για τον πολιτισμικό τουρισμό της πόλης, να επωφεληθούν από τις άριστες συνθήκες για ορεινό τουρισμό, αγροτουρισμό και οικολογικό τουρισμό.

 Θέρετρα της Μαύρης θάλασας προσφέρουν μια μεγάλη για συνεδριακό τουρισμό, θαλάσσια αναψυχή και σπά. Τα θέρετρα της Μαύρης θάλασσας είναι σε θέση να ογανώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις το καλοκαίρι στη Βάρνα, Μπουργάς,  Sunnybeach, Albena, Golden Sands.

 Στο ορεινό  θέρετρο του Μπάνσκο, του Μπόροβετς, του Παμπόροβο οι Ελληνες και ξένοι φοιτητές των Αγγλόφωνων σπουδών στη βουλγαρία μαζί με τους γονείς τους συνδυάζουν όλο το χρόνο την ευκαιρία να καταφύγουν και να περάσουν ευχάριστα Σαββατοκύριακα, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία στα εκπαιδευτικά συνέδρια να απολαύσουν μερικές απο τις καλύτερες πίστες του σκί στην Ευρώπη.


 Σπουδές στη βουλγαρία.Σπουδές και φοιτητική ζωή στη βουλγαρία. Αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία.

spoudestivoulgaria.gr, studies in boulgaria, medicine in boulgaria, dentistry in boulgaria, Pharmacy in boulgaria.  

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας