100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?

Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία, με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Ελληνες και Κύπριοι υποψήφιοι φοιτητές επέλεξαν εμάς για τις σπουδές στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Τηλ: 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

Αυτή τη στιγμή, αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες ζούν και σπουδάζουν στη Βουλγαρία, είτε για προπτυχιακό, είτε σε μεταπτυχιακό, είτε σε διδακτορικό επίπεδο. Τι κερδίζει ωστόσο  κανείς απο αυτή την εμπειρία;

Ας δούμε λοιπόν την ευρύτερη έννοια του σπουδάζω στη Βουλγαρία.

 Καταρχάς θα γνωρίσετε μια νέα χώρα. Θα γνωρίσετε τον πολιτισμό της, τον τρόπο ζωής της, τα πλεονεκτήματα της. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκόμισετε σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις. Θα έρθετε σε επαφή με πολλές διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους σκέψεις, καθώς στα διεθνή προγράματα σπουδών, είναι πολύ συνηθισμένο να συνυπάρχετε σε μια τάξη με φοιτητές απο διαφορετικές χώρες, αλλά και ηπείρους.


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ή ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

Τα πανεπιστήμια της βουλγαρίας συνηθίζουν να δίνουν υποτροφίες στους αριστούχους φοιτητές.Υπάρχουν, ωστόσο πολλοί οργανισμοί στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για να ενημερωθείτε για την δυνατότητα χορήγησης οικονομικής υποστήριξης. Οι υποτροφίες αυτές απονέμονται σε φοιτητές ανώτερων ετών και πτυχιακούς φοιτητές.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ?

Σήμερα τα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας παρέχουν πολλά αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών σε διάφορους τομείς και ειδικότητες τα οποία έχουν μέσο όρο διδάκτρων 400 ευρώ - 8000 ευρώ το χρόνο. Το χαμηλό κόστος, αλλά και το γεγονός ότι τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι υψηλού επιπέδου, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στις ευρωπαικές λίστες αξιολόγησης, έχουν φέρει στα έδρανα πολλούς φοιτητές απο όλο τον κόσμο.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών στη βουλγαρία σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος διδάκτρων προσελκύουν τους Ελληνες και ξένους φοιτητές, που έχουν τριπλασιαστεί από το 2006, κάνοντας την Ελληνική ¨παροικία τη δεύτερη μεγαλύτερη φοιτητική κοινότητα  της χώρας. Σπουδάστε στη βουλγαρία στα επαγγέλματα με παρόν και μέλλον όπως, της Ιατρικής, φαρμακευτικής, οδοντιατρικής, Πολυτεχνείο, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και άλλων.

Ζήτησε την προεγγραφή σου τώρα αρχές του 2021


                     LEADERS EDUCATION :Η Επιλογή των Επιτυχημένων.ΤΗΛ 6971 97 97 29  και 00359 899 097 057


            365 Mέρες κοντά στον Έλληνα και τον Κύπριο φοιτητή.

 

 Σπουδές στη Βουλγαρία δεν σημαίνουν μόνο οι πρακτικές και οι θεωρητικές γνώσεις των βιβλίων. Μεγάλη σημασία έχει και το δίκτυο γνωριμιών που αποκτά κανείς. Ο φοιτητής που σπουδάζει στη Βουλγαρία, αυτομάτως θεωρείτε υποψήφιος και να  εργαστεί στο εξωτερικό, όπου η εργασιακή κινητικότητα είναι κατα  πολύ περισσότερο αυξημένη απο την Ελλάδα. Αρα οι ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη είναι περισσότερες και καλύτερες. Μεγάλη σημασία έχει και το δίκτυο γνωριμιών που αποκτά κανείς. Στο εξωτερικό έχετε πολύ μεγαλύτερη  πιθανότητα  να διευρύνετε το δίκτυό σας και όσον αφορά, και στις ευκαιρίες.

Επιπρόσθετα, μήν ξεχνάτε ότι θα τελειοποιήσετε και τη γνώση της γλώσσας της χώρας στην οποία θα διαμένετε, καθώς η καθημερινή χρήση, αλλά και η εξοικίωση με τη διεθνή ορολογία του κλάδου σας, σας οδηγούν στο πιο πρακτικό επίπεδο και υψηλό επίπεδο γλωσσομαθειας.

Οι συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και ξένων φοιτητών που ζούν και σπουδάζουν στη Βουλγαρία, αναφέρουν ότι αυτή η περίοδος της φοιτητικής ζωής αποτελεί μια εμπειρία ζωής.

Τα Κρατικά Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας διαθέτουν παγκόσμιο κύρος. Πολλές ριζοσπαστικές εφευρέσεις προέρχονται από την Βουλγαρία.
  Η επιστήμη και η έρευνα έχουν στη Βουλγαρία μια μακρά παράδοση. Στη Βουλγαρία θα βρείτε άριστες συνθήκες για επιτυχείς σπουδές. Τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα διαθέτουν άριστη και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Όλα αυτά συμβάλουν ώστε, οι σπουδαστές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, επαγγελματισμό, διεθνή εμπειρία και γνωριμίες διεθνούς επιπέδου.
  Στα μαθήματα οι φοιτητές δεν υπερβαίνουν τους 8, με σκοπό την ποιο σωστή και ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και το βασικότερο την αμεσότητα επικοινωνίας των καθηγητών με τους μαθητές.

ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  Η πρωτεύουσα Σόφια απέχει οδικώς από τη Θεσσαλονίκη μόλις 4 ώρες και 10 ώρες από την Αθήνα.
  Αεροπορικώς από την Αθήνα σε μόλις 50 λεπτά βρίσκεσαι στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφια και σε 10 μόλις λεπτά στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκονται σχεδόν όλες οι πανεπιστημιακές σχολές.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

  Το κόστος των διδάκτρων καθώς και το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλό και το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες σπουδάζουν μας υποχρεώνει να βάλουμε τη Βουλγαρία στην κορυφή των προτιμήσεών μας. Ενδεικτικά για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος θα χρειαστείτε από 300 έως και 450 ευρώ.


 Τα είδη διατροφής στη Βουλγαρία είναι στη μισή τιμή από την Ελλάδα. Ο καφές κοστίζει από 30 cents μέχρι και 1 ευρώ.
  Στη Βουλγαρία υπάρχουν τα πάντα. Σε κάθε γωνιά της Σόφιας και των άλλων μεγάλων πόλεων υπάρχουν μεγάλες τράπεζες όπως η "ΠΕΙΡΑΙΩΣ - EUROBANΚ POSTBANK", ΕΘΝΙΚΗ OBB.
  Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE (TELENOR τοπική), κάνουν τη φοιτητική ζωή ευχάριστη και χωρίς άγχος.
  Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σόφιας υπάρχουν αυτή τη στιγμή 18 μεγάλα πολυκαταστήματα (MALL) και ανεγείρονται άλλα 5 (MALL).


ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες υποψήφιοι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Θα σας αναφέρουμε ενδεικτικά ότι στις προτημήσεις των υποψηφίων το 2016 η Ιατρική σχολή των Αθηνών είχε 1863 προτιμήσεις για 160 θέσεις. Αντίστοιχα στην Ιατρική θεσσαλονίκης για 1139 αριστούχους υπήρχαν 180 θέσεις. Το ίδιο συνέβει και στις Ιατρικές σχολές  Κρήτης, Θεσσαλίας και Ιωαννίνων καθώς επίσης και στις οδοντιατρικές και κτηνιατρικές σχολές. Παρατηρείτε λοιπόν ότι ενώ οι υποψήφιοι ήταν περίπου 20.000, εισάγεται το λιγότερο απο το 5% των υποψηφίων. Φαίνεται ότι η Ιατρική και η Οδοντιατρική αποτελούν ένα ¨άπιαστο όνειρο¨ για πολλούς υποψηφίους, όχι μόνο λόγω των υψηλών βάσεων, αλλά πολύ περισσότερο λόγω των περιορισμένων θέσεων που προβλέπονται, αλλά και του ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων. Η ασφάλεια εργασίας και το υψηλό βιοτικό επίπεδο των Ιατρών και Οδοντιάτρων κάνουν πολλούς υποψηφίους να επιλέγουν τις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Αγαπητοί γονείς το όνειρο των παιδιών να σπουδάσουν στις Ιατρικές σχολές δεν σταματάει στις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά συνεχίζεται... 

Αυτήν την εναλλακτική προοπτική για Αγγλόφωνες Ιατρικές σπουδές στη Bουλγαρία σας προσφέρουμε.

Αγαπητοί γονείς αναλαμβάνουμε να συμβουλεύσουμε και να προσανατολίσουμε τους υποψήφιους Ελληνες και ξένους σπουδαστές σχετικά με τις Ειδικότητες της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής, της Κτηνιατρικής, της Φαρμακευτικής στα κορυφαία κρατικά αγγλόφωνα πανεπιστήμια της βουλγαρίας με τα οποία συνεργαζόμαστε.  

Αναλαμβάνουμε 100% εγγυημμένα την διεκπαιρέωση  της εγγραφής ή της μετεγγραφής των παιδιών σας  στα Αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια της βουλγαρίας.

"Δωσε πνοή στο ονειρό σου και σπούδασε στη Bουλγαρία αυτό που αγαπάς".

Εμείς θα είμαστε δίπλα σου. 

LEADERS EDUCATION

365 ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ.


100 % ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


LEADERS : O ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας