100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 STUDIES IN BULGARIA - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

LEADERS

image002

  Αγαπητοί Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές / ριες.

 Η επιλογή ενός πανεπιστημιακού προγγράματος αγγλόφωνων σπουδών στη βουλγαρία είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις στη ζωή των παιδιών σας. Ευελπιστούμε, ότι οι πληροφορίες που εμπεριέχονται εδώ θά σας δώσουν μία πλήρη εικόνα για τά προγράμματα σπουδών πού προσφέρονται, την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και τή φοιτητική ζωή στά πανεπιστήμια της βουλγαρίας. Τα πανεπιστήμια της βουλγαρίας δίνουν  μεγάλη σημασία όχι μόνο στις ακαδημαικές αλλά καί στις ψυχαγωγικές, κοινωνικές και πολιτισμικές δραστηριότητες των ελλήνων και ξένων φοιτητών μας, γιατί πιστεύουμε ότι τα πανεπιστήμια, πρέπει να δημιουργούν όχι μόνο καλούς επιστήμονες, αλλά και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Τις σπουδές  στη βουλγαρία θα τις θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Σπούδασε αγγλόφωνες Ιατρικές επιστήμες στην ευρωπαική βουλγαρία, στην πιό φιλική χώρα της ευρώπης.

"Δώσε πνοή στο ονειρό σου και σπούδασε αυτό που αγαπάς", Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

 • Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι τα 20 χρόνια εμπειρίας μας κατατάσσουν πρώτους στην εγγραφή Ελλήνων και ξένων σπουδαστών στα πανεπιστήμια της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Σόφια, Φιλιππούπολη - Πλόβντιβ, Πλεβεν Βάρνα, Μπλαγκόεβγκραντ, Στάρα Ζαγόρα, Πέρνικ.
 • Είμαστε οι LEADERS στην εκπαίδευση, γιατί παρακολουθούμε τον σπουδαστή από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών του, υποστηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα σε αυτή τη νέα αρχή.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, και αυτό αποδεικνύεται από τον μεγάλο αριθμό σπουδαστών και αποφοίτων που σήμερα εργάζονται με επιτυχία.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, γιατί γνωρίζουμε τη Βουλγαρία όσο κανείς άλλος.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, γιατί είμαστε οι πρώτοι με ιδιόκτητα lux στούντιο, στα οποία ο σπουδαστής εγκαθίσταται από την πρώτη κιόλας μέρα των σπουδών του.

  Αγγλόφωνες ευρωπαικές σπουδές στη βουλγαρία με τους καλύτερους.Σπούδασε τώρα στα κορυφαία αγγλόφωνα πανεπιστήμια της βουλγαρίας και κράτησε θέση.


ZHTHΣΕ ΤΗΝ  ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ AΡXEΣ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


  ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ LEADERS CONSULTAΝT EDUCATION SERVICES COMPANY BULGARIA - GREECE, με έδρα στο κέντρο της πρωτεύουσας Σόφιας. Γιατί  εμείς, στηρίζουμε τον έλληνα σπουδαστή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.  

image004

  Αγαπητοί γονείς. Αγαπητοί / Ελληνες και Κύπριοι/ές υποψήφιοι / ες σπουδαστές / τριες.

  Τους επομένους μήνες θα κληθείτε να πάρετε την απόφαση για τις σπουδές των παιδιών σας - σπουδές στο εξωτερικό. Εχετε υπόψη σας ότι η απόφαση αυτή θα παίξει καθοριστικο ρόλο στην επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών σας. Την απόφαση για σπουδές στη βουλγαρία. Γιαυτό πρέπει να αποφασίσετε με πολλή σκέψη και σύνεση. Σας συμβουλεύουμε τα εξής:

LEADERS :Μια εταιρία είναι πρωτίστως οι ανθρωποί της. Είμαστε η μοναδική εταιρία που υποστηρίζει τον Έλληνα φοιτητή χρόνια τώρα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.!

Αγαπητοί γονείς, Ελληνα υποψήφιε σπουδαστή, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλές επιτυχίες, να κάνεις καλές και καρποφόρες σπουδές, να πετύχεις στη ζωή, για να προσφέρεις όσο το δυνατό περισσότερα στον εαυτό σου, στους γονείς σου, στην τοπική κοινωνία και στη χώρα όπου θα εγκατασταθείς. Και για να πετύχεις στην επαγγελματική σου καριέρα το πιο βασικό εφόδιο που θα χρειασθείς θα είναι η βαθειά και σύγχρονη γνώση. Μόνο έτσι θα ωριμάσεις και θα γίνεις ένας δυνατότερος άνθρωπος έτοιμος να αντιμετωπίσεις με επιτυχία οποιεσδήποτε προκλήσεις και εκπλήξεις σου επιφυλάσει το μέλλον. Αγαπητοί γονείς άν θέλετε συστηματικότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σωστή αντιμετώπιση του παιδιού σας η λύση είμαστε εμείς.    Εγγυώμαστε  με σιγουριά 100 % την επιτυχία των παιδιών σας. 

 • ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ την σπουδαστική σου καριέρα γεμάτη δυνατότητες, συμετέχοντας σε μια ομάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες. Θα φθάσεις όσο ψηλά μπορείς. Εχουμε το χάρισμα της οργάνωσης και το αίσθημα της υπευθυνότητας.
 • Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ενημέρωσης, για την εύρεση κατοικίας στη Βουλγαρία  θα είμαστε δίπλα σας. Η εμπειρία μας και οι γνωριμίες μας στη Βουλγαρία εγγυώνται την ανώτερη εκπαίδευση των παιδιών σας.
 • Εμπιστευτείτε το μέλλον των σπουδών των παιδιών σας στα έμπειρα χέρια μας. Είμαστε επαγγελματίες και αυτό το δηλώνουν εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι φοιτητές που τώρα  σπουδάζουν μεγάλη επιτυχία.
Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες, Kύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ LEADERS ενεργούμε προς το συμφέρον των Ελλήνων και ξένων φοιτητών μας και παρέχουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας σε αυτούς, επειδή νοιαζόμαστε. Δυσκολίες μαθημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια σπουδών, εμείς βοηθούμε το φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. 

  ΕΠΙΚΟΙΝΏΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, θα πάρετε κάτι περισσότερο απο μια άκρως επαγγελματική υπηρεσία παροχής συμβουλών για την  διεκπεραίωση εγγραφής ή μετεγγραφής στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια της βουλγαρίας. Γιατί πιστεύουμε στην αξία της ανάπτυξης μακροπρόθεσμων σχέσεων. Προσφέρουμε  non-stop νομικές υπηρεσίες, γιατί έχουμε τη γνώση των νομικών κανονισμών, κανόνων και διοικητικών διαδικασιών, που σχετίζονται με την εισδοχή Ελλήνων και ξένων φοιτητών στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας καθώς επίσης για τις επικυρώσεις εγγράφων, που εκδίδονται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. 
 • Η πόλη της Σόφιας είναι κοντά στην Ελλάδα. Απέχει μόλις 3,5 ωρες από τη Θεσσαλονίκη.
 • Ο σπουδαστής μπορεί να έρχεται στο σπίτι του στην Ελλάδα  και αυθημερόν, εάν το θέλει.
 • Οι περισσότερες τράπεζες στη Βουλγαρία είναι ελληνικών συμφερόντων, όπως η EUROBANK (POSTBANK),  η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η  ΕΜΠΟΡΙΚΗ, EΘΝΙΚΗ - ΟΒΒ.
 • Επίσης, υπάρχει η  COSMOTE (Βουλγαρική GLOBΑL - TELENOR ) και βεβαίως η μεγαλύτερη αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
 • Oλα αυτά  κάνουν τους γονείς των παιδιών να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.
 • Τα αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας έχουν διεθνή αναγνώριση και υψηλό επίπεδο σπουδών, με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, και εργαστήρια πληροφορικής. Το εκπαιδευτικό σύστημα ενθαρρύνει τη μάθηση και τις πρακτικές εφαρμογές της. Σπούδασε στα αγγλόφωνα πανεπιστήμια στην Ευρωπαική βουλγαρία, στην πιό φιλική χώρα της Ευρώπης.
 •  Τις σπουδές στη βουλγαρία θα τις θυμάστε σε όλη σας τη ζωή.Εγγραφές από τώρα αρχές του 2021.ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΑΤΑΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ).

image006

  Το κόστος διαβίωσης στη Βουλγαρία  είναι χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Έτσι, μια Ελληνική οικογένεια θα χρειαστεί λιγότερα χρήματα να σπουδάσει το παιδί της στη Βουλγαρία  απο ότι θα χρειαστεί για να το σπουδάσει σε μια πόλη της Ελλάδας.
  Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι από το ακαδημαικό έτος 2006 - 2007 Η. Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης (Ε.Ε.), με αποτέλεσμα τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας να είναι αναγνωρισμένα σε όλη την Ε.Ε., σύμφωνα με τους κοινοτικούς όρους που υπάρχουν ανάμεσα στα κράτη - μέλη.

Αγγλόφωνες σπουδες στη Βουλγαρία σε όλες τις ειδικότητες.

Κάνε την προεγγραφή σου τώρα και κράτησε θέση, αρχές του 2021 και μην περιμένεις το Σεπτέμβριο. 

LEADERS 100 % ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

climent ohridski university

Άποψη του Πανεπιστημίου της Σόφιας


 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας