100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!
pleven bulgaria photo 1

pleven bulgaria photo 2

pleven bulgaria photo 3

pleven bulgaria photo 4

pleven bulgaria photo 5

pleven bulgaria photo 6

pleven bulgaria photo 7

pleven bulgaria photo 8

pleven bulgaria photo 9

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ  ΣΠΟΥΔΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

Medicine in Pleven- Faculty of Medicine


alt

Σπουδές ιατρικής στη βουλγαρία,Ιατρική στο πανεπιστήμιο του Πλέβεν, με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για τις αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.gr. Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Πλέβεν (βουλγαρικά: Медицински университет - Плевен, Meditsinski universitet - Πλέβεν) είναι ένα από τα πέντε ιατρικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βουλγαρία. Είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην πόλη του Πλέβεν και ιδρύθηκε το 1974 με βάση το πρώην περιφερειακό νοσοκομείο που ιδρύθηκε το 1865. Το πανεπιστήμιο ενοποιεί μια μεγάλη σύγχρονη κλινικη, ένα νοσοκομείο με εξειδικευμένες κλινικές και τμήματα της έρευνας. Έχει δύο σχολές, την Σχολή Ιατρικής που καλύπτουν τα θέματα της ιατρικής και αποκατάστασης και εργοθεραπεία, και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας που καλύπτουν την υγειονομική περίθαλψη, καθώς και ένα κολέγιο. Υπάρχουν επίσης δύο ξενώνες με συνολικά 315 κλίνες σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.
Από τη δεκαετία του 2000, η Ιατρική Σχολή του Πλέβεν είχε 4081 βούλγαρους και 582 ξένους φοιτητές από 45 χώρες.

H ιατρική σχολή του Πλέβεν είναι φημισμένη για το υψηλό επίπεδο σπουδών. Διαθέτει  το μεγαλύτερο  κέντρο λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής στα Βαλκάνια. Είναι η αρχαιότερη Ιατρική σχολή της Βουλγαρίας με υψηλού επιπέδου και διεθνούς φήμης επιστημονικό προσωπικό.


 ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑalt
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ)

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.

Δηλαδή 1ο εξάμηνο  3500 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 3500 Ευρώ.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΒΕΝ.

1. Σπουδές Ιστιολογίας, Κυτταρολογίας και Βιολογίας στη βουλγαρία.

2. Σπουδές Γενικής Βιολογίας και της Παθολογικής Φυσιολογίας στη βουλγαρία.

3. Τμήμα Πειραματικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας.

4. Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας.

5. Τμήμα Μικροβιολογίας, Ιολογίας και Ιατρικής Γενετικής.

6. Τμήμα Γενικής και Κλινικής Παθολογίας.

7. Τμήμα Νευρολογίας και Νευροχειρουργικής.

8. Τμήμα Roentgenlogy  και Ακτινολογίας.

9. Τμήμα Προπαιδευτικής και Χειρουργικών Παθήσεων.

10. Τμήμα Προπαιδευτική των Εσωτερικών Ασθενιών.

11. Τμήμα Χειρουργικών Παθήσεων.

12. Τμήμα Κλινικής Πνευμονολογίας και Ενδοκρινολογίας.

13. Τμήμα Νευρολογίας, Αιματολογίας και Γαστρεντερολογίας.

14. Τμήμα Αναισθησιολογίας, Ανοζωογόνησης και Φροντίδας.

15. Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

16. Τμήμα Παθήσεων Παίδων.

17. Τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας.

18. Τμήμα Ογκολογικό Κεντρο.


                                                             ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

alt

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 400 - 600 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου. Στο Αγγλόφωνο τμήμα του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Πλέβεν γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας, καθώς και ένα τέστ σε χημεία και βιολογία.


Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στις σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε  6971979729 και 00359 899097057

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 • Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 • Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Ιατρικο Πανεπιστήμιο του Πλεβεν.
 • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 • Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
 • Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.
 • Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 • Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 • Εύρεση στέγης / κατοικίας.
 • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
 • Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες και ξένοι  υποψήφιοι σπουδαστές της Ιατρικής σχολής του Πλέβεν. 
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε ολες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επισης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθηνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να  τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε. 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΧΩΡΙΣ Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. alt

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στης κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.

                                                                                        Η ΠΟΛΗ ΠΛΕΒΕΝ


Το Πλέβεν (βουλγαρικά: Плевен), γνωστότερη στην ελληνική γραμματεία ως Πλεύνα, ή Πλέβνα είναι η 7η σε πληθυσμό πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας και είναι το κέντρο της ομώνυμης επαρχίας και δήμου. Έχει 137.000 κατ.
Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Βουλγαρίας από εμπορικής άποψης. Αποτελεί οδικό και σιδηροδρομικό κόμβο στη γραμμή Σόφιας - Βάρνας. Ήδη από την δεκαετία του 1930, που ο πληθυσμός της αριθμούσε τις 30.000 κατοίκους υπήρχαν γυμνάσια αρρένων και θηλέων, επαγγελματική σχολή γεωπονικής και άλλες λαϊκών επαγγελμάτων. Την ίδια εποχή παρουσίαζε ανεπτυγμένη κεραμική, βυρσοδεψία, αμαξοποιία, εργοστάσια κατασκευής σιδηροκιβωτίων, γεωργικών εργαλείων, σιδηρόβεργων, βαμβακερών και λινών υφασμάτων, βαφεία, πλεκτήρια κ.λπ. Ονομαστή επίσης ήταν σ΄ όλη τη Βουλγαρία η κατ΄ έτος τελούμενη στη πόλη ζωο-πανήγυρη.
Το 1926 σ΄ όλη την περιοχή του ομώνυμου νομού καλλιεργούνταν 40 και πλέον εκατομμύρια στρέμματα στα οποία και απασχολούνταν περί τους 224.000 άνδρες και γυναίκες.
Το γεγονός όμως που έκανε πασίγνωστη την πόλη αυτή στην παγκόσμια στρατιωτική ιστορία είναι η ηρωική άμυνα του Οθωμανού στρατηγού Οσμάν Πασά κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο 1877-1878) με τις περίφημες μάχες της Πλεύνας σε ανάμνηση των οποίων έχουν ανεγερθεί πλείστα μνημεία στη περιοχή

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας