100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!
 ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ( PLOVDIV)

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
(ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ)

Ιατρική στη Φιλιππούπολη, Ιατρική στη Βουλγαρία, με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους στην Ιατρική της Φιλιππούπολης, γιατί όχι και εσείς; Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Το αγγλόφωνο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλλιπούπολης  πιο γνωστό μέχρι πρόσφατα με το όνομα VMI - Plovdiv (που σημαίνει Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο του Πλόβντιβ) (βουλγ. ВМИ- Висш Медицински Институт – Пловдив), ιδρύθηκε το 1945.

Περιλαμβάνει τα Τμήματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, τμήμα Υγειονομικής φροντίδας, ένα Ιατρικό Κολλέγιο (8 διαφορετικών ειδικοτήτων) με ιδιόκτητες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις χωρητικότητας 2.000 κλινών. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα τμήματα για παροχή τριτοβάθμιας ιατρικής εκπαίδευσης σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Παρέχει θεωρητική, προκλινική και κλινική εκπαίδευση, διαθέτει εργαστήρια, κλινικές και άλλες μονάδες με σύγχρονο εξοπλισμό - για τη διάγνωση και τη θεραπεία των νοσημάτων - ενώ δίνει την δυνατότητα της εκπαίδευσης, πρακτικής εξάσκησης και έρευνας, στους φοιτητές Ιατρικής , Οδοντιατρικής και άλλων ειδικοτήτων.

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου προσφέρει στους φοιτητές περισσότερους από 170 000 τόμους στον τομέα της ιατρικής σε πολλές γλώσσες, καθώς και μια αίθουσα Internet και ένα σύστημα τοπικού δικτύου (με Medline και Micromedex). Για τα επιστημονικά ζητήματα το Πανεπιστήμιο εκδίδει το δικό του περιοδικό που ονομάζεται “ Folia Medica”, όπου ανταλλάσσονται απόψεις μεταξύ πολλών επιστημόνων από διάφορες χώρες. Κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός Βουλγάρων και αλλοδαπών, φοιτούν στα τμήματα (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππουπολης (Plovdiv). Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής – Plovdiv εκτός από την προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση υλοποιεί και την συνεχή ειδίκευση και εξειδίκευση των επιστημόνων υγείας.

Περισσότεροι απο 7500 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα του πανεπιστημίου. Το διδακτικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης αποτελείται από 34 τακτικούς καθηγητές, 167 αναπληρωτές καθηγητές και 360 επίκουρους καθηγητές. Η Ιατρική σχολή της Φιλιππούπολης είναι μια σίγουρη και καλή επιλογή για μια λαμπρή σταδιοδρομία στης Ιατρικές επιστήμες.


nursesday img

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ)


Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 4000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 4000 Ευρώ


ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 600 - 700 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου. Στα Αγγλόφωνα Τμήματα γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας καθώς και εξετάσεις στη Χημεία και στη Βιολογία. 

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας στην Ιατρικής στη Βουλγαρία σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στις σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαριας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057                        


ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 • Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 • Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Φιλιππούπολης. 
 • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 • Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
 • Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο  Ιατρικής στη Φιλιππούπολη.
 • Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 • Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 • Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης.
 • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Φιλιππούπολης.
 • Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ' όλη τη διάρκεια των Ιατρικών σπουδών στη Φιλιππούπολη.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε ολες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στη Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή γιατί απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Δυσκολίες μαθημάτων Ιατρικής που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.


365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια


ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ.  

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στίς κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.


Τι σημαίνει να σπουδάζεις στη Φιλιππούπολη και να είσαι φοιτητής στο Ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης ;


Να εισαι φοιτητής στο Αγγλόφωνο Ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης σημαίνει:

Να έχεις την ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη σε όλες της χώρες τις Ευπωπαικής Ενωσης. Τα ιατρικά διπλώματα του πανεπιστημίου αναγνωρίζονται από όλα τα κράτη της Ενωμένης Ευρώπης.

Να σπουδάζεις σε ένα από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια σε ευρωπαικό επίπεδο. Είναι το πρώτο και μοναδικό πανεπιστήμιο, το οποίο εισήχθη το 2008 στο μοντέλο ΕFQM του ευρωπαικού ιδρύματος για την διοίκηση της ποιοτητας.

Να μπείς σε ένα περιβάλλον, όπου η διορατικότητα για το μέλλον βασίζεται στα γερά θεμέλια της παράδοσης. Με ιστορία και παραδόσεις περισσότερο απο μισό αιώνα το πανεπιστήμιο συνεχίζει και αναζητεί σύγχρονες και υψηλές τεχνολογίες τόσο για τις εκπαιδευτικές δραστηριοτητές του, όσο και για τις εκπαιδευτικές  εργασίες των φοιτητών.

Να λαμβάνεις γνώσεις και εμπειρία απο ειδικούς με διεθνή αναγνώριση σε πολλά ευρωπαικά και διεθνή επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια. Να επωφεληθείτε απο τις διεθνείς συνεργασίες και σχέσεις του πανεπιστημίου.Το πανεπιστήμιο παίρνει μέρος στα ευρωπαικά εκπαιδευτικά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών και έχει μακρόχρονη συνεργασία με διάφορα πανεπιστήμια του κόσμου.

Να γίνεις μέλος της μεγάλης πολυεθνούς οικογένειας του πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης. Για το ακαδημαικό έτος 2016-2017 στο πανεπιστήμιο εκπαιδεύονται περίπου 7500 φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί απο τη βουλγαρία και απο άλλα 34 κράτη του κόσμου.


Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί  υποψήφιοι Ελληνες και ξένοι φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ: Αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, σημαίνει να είσαι ο εαυτό σου, να βελτιώνεις τις δυνατότητες σου, τις δεξιοτεχνίες σου και τα άλλα ταλέντα σου. Και το τελευταίο, αλλά όχι ασήμαντο. Πολλά να μαθαίνεις και πολύ να διασκεδάζεις.   

Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι εμπιστεύτηκαν εμάς, γιατί όχι και εσείς;

Κάνε την προεγγραφή σου τώρα και κάνε το ονειρό σου πραγματικότητα.

 Κράτησε θέση τώρα, στις αρχές του 2020 και μην περιμένεις το ΣεπτέμΒριο.           ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Το κύρος του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης είναι αποτέλεσμα συνεχούς εργασίας των γενεών των θαυμάσιων και αφοσοιωμένων καθηγητών. Στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο έχει χορηγηθεί το Διεθνές Πιστοποιοτικό Ποιότητας ISO: 90012008. Είναι επίσης μέλος της Ευρωπαικής Ενωσης Πανεπιστημίων ενώ έχει υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας με 75 πανεπιστήμια στην Ευρώπη, την Αμερική, και την Ασία.

Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο- Plovdiv σας καλωσορίζει στο νέο ακαδημαικό έτος του 2018 με διαπιστευμένους επαγγελματικούς τομείς και ειδικότητες, ευέλικτη ακαδημαική πολιτική, σύγχρονη εκπαίδευση. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε διαλέξεις σε ένα απο τα καλύτερα απο συγκροτήματα αμφιθέατρα στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με τους LEADERS EDUCATION και προνόμιο για μένα να είμαι Πρύτανης του Πανεπιστημίου και να είστε ένα μέρος από τα όνειρα και τις ελπίδες του ακαδημαικού συμβουλίου του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης μας αναφέρει ο Πρύτανης καθηγητής παθοφυσιολογίας Dr Stefan Kostianev, MD, PhD, DMS.
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ

Η Φιλιππούπολη (βουλγαρικά: Пловдив Πλόβντιβ ) είναι πόλη της Βουλγαρίας και πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας (βουλγαρικά: Пловдивска Област). Έχει πληθυσμό 376.785 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή της 15ης Σεπτεμβρίου του 2004 και είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη της χώρας, μετά την πρωτεύουσα Σόφια.

Η πόλη είναι χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Μαρίτσα (π. Έβρος) και συνδέεται με αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας (127 χιλιομέτρων) με τη Σόφια. Ο πληθυσμός της είναι κατεξοχήν Βουλγαρικός αλλά ζουν και μειονοτικοί πληθυσμοί Τσιγγάνων,Ελλήνων, Τούρκων, Εβραίων και Αρμενίων.
Η Φιλιππούπολη έχει αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη καθώς και με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.


                                                                                      Ιστορία

Η Φιλιππούπολη διαθέτει ιστορία 6.000 ετών, αρχαιότερη από αυτήν της Αθήνας ή της Ρώμης, γεγονός που την καθιστά μια εκ των αρχαιοτέρων κατοικήσιμων Ευρωπαϊκών πόλεων. Γνωστή αρχικά ως Θρακική πόλη με το όνομα Ευμολπιάδα (λατινικά: Eumolpias) κατελήφθη το 342 π.Χ. από τον Φίλιππο Β' που την μετονόμασε σε Φιλιππόπολις. Επανέκτησε την ανεξαρτησία της ως Πουλπουδέβα (βουλγαρικά: Пулпудева) - που είναι μετάφραση του "Φιλιππόπολις" (θρακ. "δεβα" = πόλη), έως την ενσωμάτωσή της στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία οπότε και ονομάστηκε Τριμόντιον (λατινικά: Trimontium), που σημαίνει Πόλη των Τριών Λόφων, από τους τρεις λόφους πάνω στους οποίους ήταν αρχικά χτισμένη και κατέστη πρωτεύουσα της επαρχίας της Θράκης.
Τον 6ο αιώνα κατελήφθη από Σλάβους με την ονομασία Πουλντίν (φωνητική παράφραση του Πουλπουντέβα) και από τους Βούλγαρους το 815. Το όνομα Πλοβντίφ πρωτοεμφανίζεται το 15ο αιώνα.
Το 1364 η Φιλιππούπολη κατακτάται από τους Οθωμανούς. Υπό Οθωμανική κυριαρχία υπήρξε σημαντικό κέντρο του Βουλγαρικού εθνικιστικού κινήματος. Απελευθερώθηκε το 1878 μετά τη Μάχη της Φιλιππούπολης αλλά δεν ενώθηκε με τη νεοσύστατη Ηγεμονία της Βουλγαρίας, που δημιουργήθηκε με το Συνέδριο του Βερολίνου. Αντιθέτως, αποτέλεσε την πρωτεύουσα της αυτονομημένης Επαρχίας της Ανατολικής Ρωμυλίας. Στα τέλη του 19ου αιώνα λειτουργούσαν στην πόλη 8 ελληνικά σχολεία, αναμέσα σε αυτά ήταν η Ζαρίφειος σχολή, η οποία αποτέλεσε το πιο ονομαστό ελληνικό εκαπιδευτικό ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή. Κατά την πρώτη απογραφή στην πόλη μετά την απελευθέρωση από την Οθωμανική κυριαρχία, το 1884, καταγράφηκε πληθυσμός 33.442 κατοίκων, εκ των οποίων η πλειονότητα ήταν Βούλγαροι, 16.752 στον αριθμό (50%), ακολουθούμενοι από 7.144 Τούρκους (21%), 5.497 Έλληνες (16%), 2.168 Εβραίους (6%) και 1.061 Αρμένηδες (3%). Υπήρχαν επίσης μικρές ομάδες Ιταλών (151), Γερμανών (112), Ρομά (112), Γάλλων (80) και Ρώσων (61) και 304 άτομα άλλων εθνοτήτων.
Την άνοιξη του 1885, ο Ζαχάρι Στογιάνωβ ιδρύει την Μυστική Βουλγαρική Κεντρική Επαναστατική Επιτροπή με δράση που αποσκοπούσε στην ενοποίηση της Α.Ρωμυλίας και της Βουλγαρίας. Την νύχτα της 5ης-6ης Σεπτεμβρίου 1885, ένοπλο κίνημα με αρχηγό τον Δαναήλ Νικολάεβ έθεσε υπό τον έλεγχό του την Φιλιπούπολη και κατόπιν σχηματίστηκε νέα προσωρινή κυβέρνηση υπό τον Τζώρτζι Στράνσκι. Μετά την ήττα της Σερβίας στον Σερβο-Βουλγαρικό Πόλεμο, που ξέσπασε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, Βουλγαρία και Τουρκία υπέγραψαν την τελική συμφωνία ενοποίησης της Βουλγαρικής Ηγεμονίας και της Ανατολικής Ρωμυλίας. Σήμερα, η 6η Σεπτεμβρίου, εορτάζεται στην Βουλγαρία ως "Ημέρα της Ενοποίησης" ή "Ημέρα της Φιλιππούπολης".
Υπό κομμουνιστική κυριαρχία, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Φιλιππούπολη λειτούργησε ως το κέντρο του δημοκρατικού κινήματος της χώρας, το οποίο τελικά έριξε το φιλοσοβιετικό καθεστώς το 1989.


Οικονομία

Η Φιλιππούπολη βρίσκεται στο κέντρο μια σημαντικής γεωργικής περιοχής και κατά συνέπεια η επεξεργασία και η μεταποίηση τροφών αποτελεί την σημαντικότερη βιομηχανία της. Η πόλη κατασκευάζει επίσης μηχανήματα και παράγει υφάσματα και χημικά.


Αξιοθέατα

 • Η Παλιά Πόλη
 • Το Αρχαίο Θέατρο
 • Το Ρωμαϊκό στάδιο
 • Το Ρωμαϊκή αγορά
 • Το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο
 • Η Αρχαία Συναγωγή
 • Η Εκκλησία των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
 • Η Ντζουμάγια - Τζαμί (Βουλγάρικα: Джумая)
 • Τα Τούρκικα Λουτρά (Γκαλερί τέχνης)
 • Η Εκκλησία της Παρθένου Μαρίας
 • Η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας
 • Ο Κήπος του Τσάρου Συμεών
 • Η Διεθνής Έκθεση
 • Η Καθολική Εκκλησία


Η Φιλιππούπολη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πολη της Βουλγαρίας και το μεγαλύτερο διοικητικό ,οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο στη νότια βουλγαρία.
Η μοναδική ατμόσφαιρα της παλαιάς πόλης από την εποχή της αναγέννησης γοητεύει τους επισκέπτες της πόλης Σήμερα το πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης παρέχει σπουδές διεθνούς κύρους. Είναι αδελφοποιημένο με πολλά μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης και οι απόφοιτοι της Ιατρικής σχολής της Φιλιππούπολης κάνουν την Ιατρική ειδικοτητά τους σε αυτό.

Αγγλόφωνες σπουδές ιατρικής στη Φιλιππούπολη. spoudesstivoulgaria.gr  studies in boulgaria, Medical university

Plovdiv. Tι σημαίνει να σπουδάζεις στη βουλγαρία και να είσαι φοιτητής στο ιατρικό πανεπιστήμιο της φιλιππούπολης.


 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας