100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!
varna bulgaria photo 1

varna bulgaria photo 2

varna bulgaria photo 3

varna bulgaria photo 4

varna bulgaria photo 5

varna bulgaria photo 6

varna bulgaria photo 7

varna bulgaria photo 8

varna bulgaria photo 9

varna bulgaria photo 10

varna bulgaria photo 11

varna bulgaria photo 12

ΣΠΟΥΔΕΣ IΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΑΡΝΑΣ.


Medicine in Varna  

LEADERS

(ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ)

varna bulgaria photo 15 surgeryΙατρική στη Βάρνα. Ιατρική στη Βουλγαρία. Σπουδές Iατρικής στη Bάρνα, με τους καλύτερους. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βάρνας αποτελείτε από το τμήμα Ιατρικής, φαρμακευτικής και οδοντιατρικής. Οι δυο πανεπιστημιακές κλινικές, Αγία Μαρίνα και Αγία Αννα είναι σε μικρή απόσταση από το πανεπιστήμιο και παρέχουν υψηλού επιπέδου πρακτικής εξάσκησης στους υποψηφίους Ιατρούς. Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για τις σπουδές στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς. Στηρίζουμε τον έλληνα σπουδαστή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ)

 varna bulgaria photo university


Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου. Δηλαδή 1ο εξάμηνο 4000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 4000 Ευρώ


ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 600 - 750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου. Στα Αγγλόφωνα Τμήματα γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας,καθώς επίσης και εξετάσεις σε χημεία και βιολογία. 

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαριας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057


ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 1. Εγγραφή στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Βάρνας αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο ιατρικής Βάρνας.
 3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου ιατρικής Βάρνας.
 7. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.
 8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Βάρνας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 10. Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Βάρνας.
 11. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
 12. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών Ιατρικής στη Βάρνα.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

LEADERS

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε ολες της μεγαλες πολεις της Βουλγαριας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθηνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποια δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. 
Δυσκολίες μαθημάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.
Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε. 

 --

                           ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ varna bulgaria photo hat university

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στης κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.


Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ

Η Βάρνα (βουλ.: Варна) έχει πληθυσμό 357,198 κατοίκους και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας μετά τη Σόφια και το Πλόβντιβ . Είναι πρωτεύουσα της επαρχίας της Βάρνας.
Αποτελεί σημαντικό λιμάνι στα ανατολικά της χώρας, στα παράλια της Μάυρης Θάλασσας. Είναι γνωστή και ως "Η Θαλάσσια Πρωτεύουσα" ή "Η Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα" της Βουλγαρίας. Η πόλη πήρε το όνομα Στάλιν από το 1949 ως το 1956.
Η πόλη της Βάρνας έχει αδελφοποιηθεί με τον Πειραιά.
Η κοσμοπολίτικη Βαρνα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της Βουλγαρίας και φημίζεται για της ωραίες της παραλίες με πιο γνωστή την Golden Beach.
Η πόλη της Βάρνας έχει πολλά αξιοθέατα, συνεδριακά κέντρα καταπράσινα πάρκα.
μεγάλα ξενοδοχεία τα οποία επισκεπτονται χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Απέχει από την πρωτεύουσα Σόφια 450 χιλ.


                                                                            Ιστορία

Ιδρύθηκε κοντά στην αρχαιοελληνική αποικία της Οδησσού. Το 1391 η Βυζαντινή πόλη της Οδησσού κατελήφθη από τους Οθωμανούς. Απελευθερώθηκε το 1878.
Νυν δήμαρχος της πόλης είναι ο Κίριλ Γιορντάνοβ.
Το 1962 διοργανώθηκε στην Βάρνα η 15η Ολυμπιάδα Σκακιού, ενώ το 1969 έλαβε χώρα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής.


Οικονομία

Η Βάρνα αποτελεί σημαντικό οικονομικό κέντρο της Βουλγαρίας και της Μαύρης Θάλασσας γενικότερα. Οι κύριες βιομηχανίες της περιλαμβάνουν το εμπόριο, τις μεταφορές και τη ναυπηγική, ενώ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής έχει και η τουριστική δραστηριότητα.
Σήμερα η ανεργία είναι από της χαμηλότερες στη χώρα (2-3%). Ο τομέας των υπηρεσιών αντιπροσωπεύεται από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ "Πικαντίλι" και "Μαμπο",τα εστιατόρια "Χέπι" και "Καπιτάν Κουκ", τα φαρμακεία "Σανίτα" και "Μάρεσκι" και τα καταστήματα έτοιμων γυναικείων ρούχων "Δαφνέ" και "Μπλάγα Μπλαγόεβα" που είναι κομμάτια από τα σύγχρονα σύμβολα της πόλης.
Τα μεγαλύτερα προσχέδια για 2005-2009 είναι οι κατασκευές "Μολ Βάρνα", "Πφόε Μολ", "Μπίζνες παρκ Βάρνα" και το στάδιο "Βάρνα". Σύμφωνα με δημοσκόπηση μέσω του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδας "24 τσασα", της ιστοσελίδας dariknews.bg και των ακροατών του δαρικράδιο, η Βάρνα είναι η καλύτερη πόλη για κατοικία στη Βουλγαρία.

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας