100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ


meteggrafesΜετεγγραφές ή Μεταγραφές στη Βουλγαρία, Μεταγραφές Ιατρικής στη Βουλγαρία. Μεταγραφές Ιατρικής στη Σόφια.Οι περισσότεροι Ελληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές Ιατρικής εμπιστεύτηκαν σε εμάς τους LEADERS την μεταγραφή/μετεγγραφή τους στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Γιατί σπουδές και μετεγγραφές/μεταγραφές στη Bουλγαρία με τους καλύτερους;

365 μέρες κοντά στον Έλληνα και τον Κύπριο φοιτητή χρόνια τώρα, στη πράξη και όχι μόνο στα λόγια. spoudesstivoulgaria.com. Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.


Μετεγγραφές Ιατρικής στη Βουλγαρία 2020, Μεταγραφές Ιατρικής στη Σόφια το 2020


Aναλαμβάνουμε εγγυημένα τις μετεγγραφές Ελλήνων, Κυπρίων και ξένων φοιτητών από τα πανεπιστήμια της Σλοβακίας, Τσεχίας, Ρουμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας, Ουγγαρίας, στα Αγγλόφωνα τμήματα των Κρατικών Πανεπιστημίων της Βουλγαρίας.


Τα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ, doatap.gr, διότι η Βουλγαρία αποτελεί ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης.


  Αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι σπουδαστές, το πλεονέκτημα των σπουδών στη Βουλγαρία είναι κατά κύριο λόγο οικονομικοί λόγοι, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα σπουδών.
Τα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι τα φθηνότερα στην Ευρωπαϊκή ένωση, ενώ αντίθετα βρίσκονται στη κορυφή παρεχόμενης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.


  Τονίζουμε ότι, οι Έλληνες φοιτητές χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από την πανεπιστημιακή κοινότητα.
Στην πανέμορφη πόλη της Σόφιας, του  Πλέβεν, της Φιλιππούπολης, αυτή τη στιγμή φοιτούν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές.
  Κατά την επικεψή σας στης ιατρικές, φαρμακευτικές, οδοντιατρικές και άλλες σχολές, θα ακούσετε περισσότεροι να ακούγετε η Ελληνική γλώσσα διότι, η Βουλγαρία ήταν, είναι και θα είναι ο πρώτος προορισμός των Ελλήνων σπουδαστών.


Αναλαμβάνουμε εγγυημένα της μετεγγραφές Ελλήνων φοιτητών Iατρικής και νοσηλευτικής Α.Ε.Ι ακόμα και σε προχωρημένο έτος σπουδών στα Αγγλόφωνα τμήματα Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής της Βουλγαρίας.


Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!!! ΓΙΝΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΡΑ..!


365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.Παραδείγματα οι ίδιοι οι φοιτητές μας που όταν χρειάστηκαν τη βοήθειά μας, εμείς είμασταν εκεί δίπλα  τους, κοντά τους στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.


ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί για εμάς μετράνε μόνο οι πράξεις και όχι μόνο τα λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις που κάποιοι ¨ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ¨διαφημίζουν, πουλώντας ακαδημαική υποστήριξη στους Ελληνες φοιτητές για όλα τα χρόνια των σπουδών, δίχως να εδρεύουν στη βουλγαρία. Αποδείξεις οι ίδιοι οι Ελληνες φοιτητές μας με ονόματα και με τηλέφωνα που υποστηρίξαμε και ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ.


ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΨΗΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ :LEADERS EDUCATION.


365 μέρες κοντά στον Έλληνα, τον Κύπριο φοιτητή στην πράξη και οχι μόνο στα λόγια.
Γιατί σπουδές και μεταγγραφές στη βουλγαρία ; spoudesstivoulgaria.gr

 

Η εταιρία μας Leaders Education βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος είχαμε 100% επιτυχία στην πρόσβαση όλων των υποψήφιων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας